Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen sopimusvalmistaja valmistautuu 90 000 uuden työntekijän palkkaamiseen

2
Manu Pitkänen

Applen sopimusvalmistaja valmistautuu 90 000 uuden työntekijän palkkaamiseen
Focus Taiwanin mukaan Hon Hai valmistautuu iPhone 5S -älypuhelimen massatuotannon aloittamiseen suunnittelemalla jopa 90 000 uuden työntekijän palkkaamista. Pegatron joka ilmeisesti vastaa muovisen iPhonen valmistuksesta, rekrytoi aiemmin keväällä 40 000 uutta työntekijää.

Uuden iPhonen lisäksi Applelta odotetaan uutta iPadiä ja iPad miniä, jotka todennäköisesti lisäävät painetta palkata uusia työntekijöitä. Massiivinen rekrytointi kohdistuu Hon Hain Shenzhenin tehtaalle, jossa kootaan Applen tuotteita. Focus Taiwanin lähteen mukaan Hon Hai on testannut kokoonpanolinjojaan uuden iPhonen valmistuksessa ja se olisi valmiina massatuotannon alkamiseen.

Hon Hai ei halunnut kommentoida sen asiakkaisiin liittyviä asioita, mutta totesi säätävänsä työntekijämääriä tilausten mukaan. Tehtaalla valmistetaan myös muiden kuin Applen tuotteita.

Hon Hain kuluvan vuoden liikevaihdosta 20–25 prosenttia odotetaan olevan peräisin Applen tilauksista, eli kalifornialainen iT-yhtiö on varsin tärkeä asiakas maailman suurimmalle sopimusvalmistajalle.


Digitimesin välittämien huhujen mukaan iPhone 5S:n valmistuksessa olisi haasteita, jotka johtuvat uudesta kotinäppäimeen integroidusta sormenjälkilukijasta ja LCD-näytöistä. Tämän takia puhelimen saatavuus voi kärsiä ensimmäisinä viikkoina. Uuden iOS 7 -käyttöjärjestelmän beta-versiosta löydettiin eilen viitteitä sormenjälkilukijasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

upap
upap

2

Tällaisia uutisia kun lukee niin jotenkin aina muistaa että kuinka
pieni maa suomi on :) "Hieman" suuremmat mittakaavat noilla
'isoilla sedillä' :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja