Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple neuvotteli jälleen maailman suurimman operaattorin kanssa

1
Manu Pitkänen

Apple neuvotteli jälleen maailman suurimman operaattorin kanssa
Aiemmin tällä viikolla verkossa liikkui tieto, jonka mukaan Applen toimitusjohtaja olisi matkannut Kiinaan liikematkalle. Tim Cookin kerrottiin tavanneen jo China Telecom -operaattorin johtoa. Reutersille vahvistettiin, että Cook on tavannut tiistaina myös China Mobilen hallituksen puheenjohtajan, Xi Guohuan.

China Mobilen on maailman suurin teleoperaattori asiakasmäärällä mitattuna ja Apple on yrittänyt saada iPhonea sen valikoimiin jo muutaman vuoden ajan, mutta ainakaan vielä ei ole lykästänyt. Aiempien kommenttien perusteella China Mobilen ja Applen neuvotteluita on hiertänyt molempia osapuolia tyydyttävän bisnesmallin löytäminen.

Apple on alleviivannut pitkään, että Kiina on sille erittäin tärkeä markkina-alue. Applen huhti-kesäkuun tuloksen perusteella Kiinan alueen synnyttämä liikevaihto laski edelliseen neljännekseen nähden 43 prosenttia (ja vuoden takaiseen nähden 14 prosenttia).Jää nähtäväksi näkyvätkö neuvottelut myös syksyn tuotejulkaisujen kohdalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja