Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft toi Officen Androidille

1
Manu Pitkänen

Microsoft toi Officen Androidille
Microsoft on julkaissut Office-ohjelmistonsa myös Androidille. Aiemmin tänä kesänä toimistotyökalut tuotiin iPhone-käytäjien saataville. Tälläkään kertaa Office-ohjelmaa ei ole optimoitu tablet-käyttöön, vaan se on tarkoitettu puhelimille.

Google Playstä nimellä Office Mobile for Office 365 löytyvä ohjelma vaatii toimiakseen voimassa olevan Office 365 -pilvipalvelun tilauksen. Ohjelmalla onnistuu dokumenttien katselu sekä tavanomaisimmat muokkaukset, kuten kursivointi, lihavointi jne.

Office-ohjelma toimii kaikilla Android-puhelimilla, joista löytyy uudempi käyttöjärjestelmäversio kuin 4.0. Tällä hetkellä ei ole näköpiirissä, että Microsoft olisi tuomassa Office-työkalujaan Android-tableteille ja iPadille.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.