Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony myi 9,6 miljoonaa älypuhelinta

3
Manu Pitkänen

Sony myi 9,6 miljoonaa älypuhelinta
Sonyn huhti-kesäkuun nettotulos ylsi 35 miljoonan dollarin verran plussan puolelle, mistä suurimmat kiitokset kuuluivat heikentyneelle jenille ja vilkastuneelle älypuhelinkaupalle.

Vuonna 2012 yhtiön johtoon astunut Kaz Hirai on saamassa yhtiön jälleen iskukuntoon. Häntä edeltäneen kirjanpitovuoden (2011) tappio oli Sonylle ennätyksellisen suuri, mutta jo ensimmäisenä vuonna hän onnistui pusertamaan Sonyn voitolliseksi (ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen). Sony arvelee parantavansa kuluvan kirjanpitovuoden tulosta edelleen selvästi, missä uuden PlayStation 4 -konsolin lanseeraus saattaa avittaa merkittävästi.


Japanilaisyhtiö kertoi myyneensä 9,6 miljoonaa älypuhelinta, mikä on 1,5 miljoonaa kappaletta enemmän kuin edellisellä kvartaalilla. Androidia puhelimissaan käyttävä yhtiö jää näin ollen korealaisen LG:n taakse. Konsolimyynnissä päästiin 1,1 miljoonaan kappaleeseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

tataka
tataka

1

ihan hyviä puhelimia tehnyt ongelmia vain on akkukeston ja huippumalli xperia z kilpailijoihin verrattuna surkea näyttö. hyvän näköisiä on ja monen mallin vesitiiviys on hienoa, mutta kyllä vähän enemmän tarvittaisiin...

Vastaa
mikkui792
mikkui792

2

@1 Surkea näyttö kilpailijoihin verrattuna? Mistäs noin sen päättelit? Mielestäni Sonyn näytöt toistavat värit paljon parempana kuin AMOLED näytöt. Toisaalta on myös hieman mielipidekysymys...

Vastaa
tataka
tataka

3

@2 ehkä sanoin turhan jyrkästi, mutta arvosteluissa on todettu että xperia z tft näyttö on huonompi kuin esim htc one, galaxy s4 yms.

pitäisi varmaan käydä jostain vilkaisemassa xperia z näyttöä, eiköhän se ole hyvä näyttö vaikkei olekaan esim kuvakulmissa ja auringonvalossa luettavuudessaan ihan yhtä hyvä. vedenkestävyys on hieno ominaisuus, mutta päivitettävyys ei taida olla ihan parasta edes android valmistajien kesken

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja