Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Moto X:stä tulossa myös halpaversio

2
Manu Pitkänen

Moto X:stä tulossa myös halpaversio
Motorolan toimitusjohtaja Dennis Woodside kertoi Cnetille, että eilen esitellystä Moto X:stä on tulossa myös edullisempi versio. Kyseinen versio on suunnattu markkinoille, joissa ei ole tapana ostaa puhelimia operaattorikytkyjen kautta.

Eilen esitelty Moto X -puhelin on myynnissä Yhdysvalloissa, jossa se myös valmistetaan. Eurooppaan se ei ole tulossa myyntiin.

Woodsiden mukaan alle 200 dollarin hintaisten laitteiden tarjoamassa käyttökokemuksessa on paljon parannettavaa ja ilmeisesti Motorola on tähtäämässä tähän markkinaan. Yhtiön tarkoituksena on tuoda tämän päivän teknologiaa saataville huokeisiin älypuhelimiin. Ajatuksena on mahdollisesti ottaa mallia Nokian Lumia 520:stä, joka on pärjännyt maailmalla varsin hyvin. Myös Applen kerrotaan olevan kiinnostunut laajentamaan mallistoaan edullisempiin laitteisiin.


Motorolalta ei suostuta vielä paljastamaan koska uusia Moto X -tuotteita on tarkoitus esitellä, mutta lisää kuullaan kuukausien sisällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tataka
tataka

1

jos saavat spekseiltään ja käyttökokemukseltaan lumia 520 tasoisen androidpuhelimen samaan hintaan niin kyllä nokian myynti vähenee jopa suomessa ja kilpailuahan se lisäisi paljon kun jos katsoo alle 160 euron puhelimia suomessa niin lumia 520 vaikuttaa jollei oteta windows phone 8 sovellusvalikoimaa ja ekosysteemiä huomioon aivan yluvoimainen.

no eiköhän suomessakin viimeistään ensi vuonna saada androidia n.135 eurolla tuplaytimellä jolla käyttökokemus olisi hyvä. ei pahemmin muut kuin nokia ole lähtenyt kunnolla alle 220 euron kisaan, paitsi vanhoja malleja joiltakin valmistajilta on hinnat tippuneet. mutta nyt kun on typlaytiminen 135 eurolla niin kyllä muidenkin valmistajien on siirryttävä niihin samassa hintaluokassa ja halvempiin aitten vielä yhtä ydintä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

@1 Saavat kyllä aika tempun tehdä, että saavat Androidin käyttökokemuksen lähellekään Windows Phonea tuossa hintaluokassa. Meinaan, jos sitä takkuilua esiintyy tableteissakin, joissa tehojen pitäisi jo olla kohdallaan...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja