Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Korean hallitus tyrmistynyt iPad- ja iPhone-tuontikiellon peruutuksesta

6
Manu Pitkänen

Korean hallitus tyrmistynyt iPad- ja iPhone-tuontikiellon peruutuksesta
Hälytyskellot alkoivat soida Etelä-Korean hallituksessa kun tieto joidenkin Applen tuotteiden tuontikiellon peruuttamisesta levisi julkisuuteen. ITC oli aiemmin kesällä todennut Applen tuotteiden loukkaavan Samsungin patentteja, minkä takia AT&T:n kautta myytäviä iPhone 4-, iPhone 3GS, iPad 3G, iPad 2 3G-laitteita uhkasi tuontikielto Yhdysvaltoihin.

Obaman hallitus kuitenkin käytti sille varattua veto-oikeutta ja keskeytti tuontikiellon toimeenpanon. Korealaisessa mediassa liike on nähty protektionistisena, sillä onhan Apple yhdysvaltainen yritys. Lisäjännitettä tilanteeseen tuo se, että ITC kertoo tämän viikon perjantaina päätöksensä tapauksesta, jossa Apple syyttää Samsungia sen mallioikeussuojien rikkomisesta. Jos tapaus katsotaan Applen eduksi, uhkaa Samsungin puhelimia ja tabletteja maahantuontikielto Yhdysvaltoihin.
Vuosi sitten yhdysvaltalainen oikeusistuin totesi Samsungin rikkovan Applen patentteja, mistä syystä korealaisyhtiölle langetettiin maksettavaksi miljardin dollarin vahingonkorvaus, mutta summaa leikattiin tämän vuoden alussa 598 miljoonaan dollariin.

Korean hallitus kertoi pelostaan, että Obaman hallituksen päätös on omiaan vaikuttamaan negatiivisesti pantettioikeuksien suojeluun.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Obaman hallitus kuitenkin käytti sille varattua veto-oikeutta ja keskeytti tuontikiellon toimeenpanon. Korealaisessa mediassa liike on nähty protektionistisena


Protektionistinenhän toi liike on, ei siitä kahta sanaa. Kaikista naurettavinta olisi, että Apple välttää tuontikiellon ja Samsungille se langetetaan.

Vastaa
apple fani (vahvistamaton)

3

Lieneekö kielto haittaavan usan taloutta vai enemmänkin Obaman mieltymystä laadukkaisiin ja mukaviin vempaimiin jota apple tarjoaa kuluttajille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja