Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tavaramerkkihakemus vahvistaa Samsungin kellon nimeksi Galaxy Gear

2
Teemu Laitila

Tavaramerkkihakemus vahvistaa Samsungin kellon nimeksi Galaxy Gear
Jos netin huhumyllyä on uskominen, jokainen valmistaja puuhailee oman älykelloprojektinsa parissa. Tähän mennessä kuvia ei ole vielä juuri nähty, mutta ainakin Samsungin tulevan kellon nimeksi on todennäköisesti tulossa Galaxy Gear, kuten jo aiemmin huhuttiin.

Nimitietoa vahvistaa hollantilaisen Galaxy Club -sivuston bongaama Yhdysvalloissa tehty tavaramerkkihakemus, jossa myös kuvaillaan tulevaa laitetta mielenkiintoisesti. Samsungin mukaan nimeä voitaisiin käyttää "päälle puettavassa digitaalisessa elektronisessa laitteessa, joka on ulkomuodoltaan rannekello tai rannerengas ja joka tarjoaa pääsyn internetiin ja jolla voidaan tehdä sekä vastaanottaa puheluita, sähköposteja ja muita viestejä".
Nimensä perusteella Galaxy Gear perustunee jonkinlaiseen Android-järjestelmään ja se on todennäköisesti suunniteltu toimimaan läheisesti yhteistyössä Samsungin Android-puhelinten kanssa. Kuten Tech Crunch huomauttaa, hakemuksen sanamuodot eivät toisaalta sulje pois ilman puhelintakin toimivaa itsenäistä laitetta.

Nettiarvailuiden mukaan Samsung saattaisi julkaista Galaxy Gearin jo syyskuussa IFA-messuilla. Tiedot kellosta ovat kuitenkin vielä niin paljolti hämärän peitossa, että vain kuukauden päähän ajoittuva julkaisu tuntuu epätodennäköiseltä. Aiemmin älykellojen vyöryn on ennustettu alkavan vuoden vaihteen jälkeen järjestettävillä CES-messuilla.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook vihjaili jo alkukeväästä, että yhtiö on tuomassa markkinoille joukon mielenkiintoisia uusia tuotteita ensi vuoden mittaan, minkä on tulkittu liittyvän älykelloprojektiin.

Kommentit (2)

KalikoJak
KalikoJak

1

Kuvittelisin suurimmalle osalle tämän olevan turha kapistus. Yksi laite vain lisää, jota joutuu useasti ladata, ilman suurempaa hyötyä.

Btw. puheluita ei "tehdä" suomen kielessä, vaan soitetaan. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja