Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G2:n lehdistökuvia julki – seuraa illan julkistusta täältä

2
Manu Pitkänen

LG G2:n lehdistökuvia julki – seuraa illan julkistusta täältä
Evleaksin hampaisiin on joutunut LG:n tänään illalla esiteltävä G2, jonka lehdistökuvia Twitter-vuotaja on julkaissut. Puhelimen ulkonäkö on ollut jo tiedossa melko hyvin, joten mitään todellista jymyjuttua vuodosta ei saa tehtyä.

Puhelimen tekniset ominaisuudet ovat myös tiedossa, joten jännitettävää tämän illan julkistusshow'hun jäävät lähinnä myynnin alkamisen ajankohta ja hinta. LG G2:ssa on Qualcommin valmistama Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, ohuilla kehyksillä varustettu 5,2 tuuman Full HD -näyttö, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 13 megapikselin kamera.
Erikoista LG G2:ssa on kameran linssin alapuolelle sijoitetut äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet. Akku ja takakuori ovat irrotettavia.

Julkistustilaisuuden live-lähetys löytyy YouTubesta. Lähetys avautuu jo kello 17.00 (tunnelmia New Yorkin julkistustapahtumasta), mutta varsinainen julkistus tapahtuu kello 18.00.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja