Korealaisvalmistajan mukaan se on ottanut asiakkaansa paremmin huomioon kehittäessään G2:sta. Virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitetut näppäimet on sijoitettu laitteen taakse, jonne on puhelimen reunoja helpompi ylettyä kun näyttö on kooltaan 5,2 tuumaa. G2:ssa on niin sanottu KnockON-toiminto, jonka avulla puhelimen voi herättää näpäyttämällä näyttöä kaksi kertaa. Puhelimesta löytyy Qualcommin Snapdragon 800 -piiri. Keskusmuistia löytyy kaksi gigatavua.
G2:n 5,2 tuuman IPS-näyttöpaneelin resoluutio on 1920x1080 pikseliä ja sen kehykset ovat vain 2,65 millimetriä paksut. 13 megapikselin kamerasta löytyy optinen kuvanvakain (OIS). G2:n äänentoiston kehutaan olevan Hi-Fi-tasoa.
Myyntiin G2 tulee 130 maassa seuraavan kahdeksan viikon aikana. Pohjoismaiden hinnoista kerrotaan lähempänä julkaisuajankohtaa. Puhelin tulee myyntiin valkoisena ja mustana sekä 16 ja 32 gigatavun malleina.
Kommentit (7)
Kun vielä olisi se softapuoli kunnossa, niin tässähän olisi ihan asiallinen luuri.
Eikö reso ole 1920x1080, eikä 1920x1020 ?
@2
korjattu
Geneeristä androidripulia.
Mistä johtuen tuo sama Qualcommin prosessori tuntuu olevan vähän joka paikassa, paitsi osassa Samsungeja ja Nokialla? Kyseessä on tietääkseni aika kallis lastu. WP ja Samsung Android plus TouchWiz vissiin pärjäävät halvemmillakin. Tietty halpaluureissa on halvempia, mutta onko tässä nyt sama GHz-kilpailu kuin pöytäkonepuolellakin joskus?
Ihmettelen vaan, ettei Intel, VIA, AMD ja TI ole tässä kisassa mukana... x86 arkkitehtuuri olisi ilmeisesti kutistettavissa pienemmälle virrankulutukselle, etenkin kun uudet prosessorit joka puolella pitävät sisällään jo vaikka mitä integroituna. x86 saisi lisäksi softaakin helpommin, siellä kun softa saadaan ilmeisen helposti skaalautumaan hyvinkin erilaisiin laitteisiin.
http://www.phonearena.com/news/First-ca...ia-1020_id46175
@5
Mitä ilmeisimmin se Qualcommin prosessori on aika hyvä suhteessa hintaan ja tehoon. Lisäksi ajurit löytyvät Androidille, joten se on helppo ottaa käyttöön. Myöskään Apple ei käytä tuota prosessoria vaan suunnittelee omansa itse.
Intel on ollut kisassa mukana aina, sn mobiilisirut vaan eivät ole olleet riittävän kilpailukykyisiä mm. virrankulutuksen osalta. Joka vuosi Intel lupaa että tänä vuonna uudet sirut korjaavat ongelman, ehkä jonakin vuonna näin myös tapahtuu.
En oikein ymmärrä millä tavalla x86 "helpottaisi softan saatavuutta". Androidilla ja käsittääkseni WP:lla suurin osa softasta on bytekoodia, joka ajautuu ihan yhtä helposti millä tahansa arkkitehtuurilla. Ja vaikka käytettäisiin natiivikoodia, C/C++ kääntyy yhtä helposti ARM kuin x86 arkkitehtuuriille.