Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

NSN:stä tuli Nokia Solutions and Networks

Manu Pitkänen

NSN:stä tuli Nokia Solutions and Networks
Nokia kertoi tänään saaneensa päätökseen aiemmin Nokia Siemens Networksina tunnetun verkkoyhtiön puolikkaan oston. Uuden verkkoyhtiön nimi on Nokia Solutions and Networks ja yhtiön lyhenne (NSN) säilyy nykyisellään. Nokia omistaa yhtiön kokonaisuudessaan. NSN:n toimitusjohtajana jatkaa Rajeev Suri.

Bloombergin mukaan Nokia on valmistelee suunnitelmaa 8500 työpaikan leikkaamisesta. Vähennykset toteutettaisiin ensi vuoden loppuun mennessä. Uutistoimiston mukaan NSN on tehostanut parina viime vuonna toimintojaan leikkaamalla yli 20 000 työpaikkaa. Tällä hetkellä NSN:llä on 50 500 työntekijää.

Helsingin Sanomat kertoi kesällä, että NSN suunnittelee tehtaidensa myyntiä sopimusvalmistajille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja