Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ATD: Apple järjestää iPhone-tapahtuman 10. syyskuuta

6
Manu Pitkänen

ATD: Apple järjestää iPhone-tapahtuman 10. syyskuuta
All Things D -sivuston saamien tietojen mukaan Apple järjestää iPhone-aiheisen julkistustapahtuman 10. syyskuuta.

Tuolloin pitäisi selvitä vihdoin se, että onko uudessa iPhonessa sormenjälkilukija ja miten laajasti hyödynnetään. Paljon on ollut myös puhetta keskihintaisesta iPhonesta, joka voi niin ikään nähdä päivänvalon syyskuun 10. päivän tapahtumassa.

Tähän asti Apple on edennyt niin sanotulla yhden puhelimen taktiikalla, jossa se tuo markkinoille yhden uuden mallin kerran vuodessa ja siirtää edellisiä puhelinmallejaan hintaluokissa pykäliä alaspäin. J. P. Morganin analyytikkojen mukaan markkinoilta löytyisi tilaa 350–400 dollaria maksavalle iPhonelle. Suomalaisanalyytikko Tero Kuittinen odottaa iPhonea, jonka hinta asettuisi 300–330 dollarin haarukkaan.Julkistustilaisuus voi keskittyä pelkästään iPhoneen, joten uusille Padeille voi olla oma tapahtumansa syksyllä. Joka tapauksessa nyt viidenteen beta-versioon edennyt iOS 7 -käyttöjärjestelmän pitäisi valmistua ennen 10. syyskuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

delic
delic

1

Mielenkiintoista nähdä julkaistaanko pitkään huhuttu ja moneen kertaan vuodettu (voi kyllä olla feikkejä kaikki) halpis iPhone.

Jos kyseinen luuri julkaistaan niin tulee varmaan sekoittamaan aika hyvin älypuhelinmarkkinoita.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pervo Kuittinen (vahvistamaton)

2

Kuka ostaa halpaa iPhonea??? Senhän pitää maksaa paljon enemmän kuin muut, joka tekee siitä paremman kuin muut...

Vastaa
JuhoJK
JuhoJK

3

nykyisten iPuhelimien hinta tulee pääosin R&D:stä, eikä omenalogosta kuten tuotantotalouteen perehtymättömät ihmiset luulee. nyt kun tietotaito on olemassa ja jalkautettu aiempiin sukupolviin, on halvempaa tehdä myös puhelin ilman uutta teknologiaa, kun R&D kulut on kuitattu myynneistä. Itse ostan, mikäli tulee.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pervo Kuittinen (vahvistamaton)

4

@3 Et taida Juho-poika edes tietää mitä eroa on tuotekehityksellä ja tuotantotaloudella... Mutta, niin kuin tuossa sanoit, on iPhone tuotekehityksen suhteen polkenut jo vuosia paikallaan ja sinunlaisesi odottaa jo innoissaan seuraavaa mallia, jonka isäpappasi rahoittaa.

Vastaa
JuhoJK
JuhoJK

5

@Pervo, viestikentän alapuolella ohjeistetaan "Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti."

@delic jäin myös miettimään tuota puolta. Luuri tulee olemaan aikalailla siinä, mikä on tällähetkellä keskimääräinen älyluurin myyntihinta ja siten kipurajan paremmalla puolella monelle niille, jotaka ei omenaa ole raaskinut hankkia. nice shot apple.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

@1 @5
Saas nyt nähdä mihin se hinta oikeasti asettuu, tämän päivän arvaukset varsin luotettavilta tasoilta olivat paljon korkeampia kuin mitä toivoin, mutta toivottavasti saadaan laite alle mm. Suomen älypuhelinkeskihinnan. Ja mitä tärkeintä, laite on suhteellisen moderni, eikä 3v vanha, kuten tämänhetkinen halpa iPhone 4.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja