Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-käyttäjien digivarat vaarassa

4
Valtteri Ahonen

Android-käyttäjien digivarat vaarassa
Bitcoin-kehittäjät ovat löytäneet Androidista vian, jonka myötä jokainen jollakin Android-sovelluksella tähän mennessä luotu bitcoin-lompakko on vaarassa. Käyttäjiä suositellaan luomaan uusi lompakko jollain muulla alustalla ja siirtämään bitcoininsa sinne.

Löydettyä vikaa käsitellään Bitcoin-blogissa. Vika koskee kaikkia Androidin bitcoin-lompakkosovelluksia, mukaan lukien Bitcoin Wallet, blockchain.info, BitcoinSpinner ja Mycelium Wallet. Ongelma liittyy Androidin tapaan generoida satunnaislukuja, joilla lompakon sisältö suojataan. Ulkoiset valuutanvaihtopalvelut kuten Mt. Gox ja Coinbase eivät vaarannu vian vuoksi, koska ne eivät käytä laitteissa generoituja lukuja.

BitcoinTalk.orgin keskustelusta päätellen ainakin joihinkin Android-sovelluksiin on tulossa vian julkitulon myötä päivitys, jonka pitäisi korjata ongelma tulevaisuudessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

JoniS
JoniS

2

@1

jos ongelman voi korjata sovelluspäivityksellä onko kyseessä androidin vika vai huonosti koodattu sovellus?

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

@2

"a component of Android responsible for generating secure random numbers contains critical weaknesses"

Ja sen voi korjata softapäivityksellä, joka ei käytä Andoidin komponenttia vaan sisältää omaa koodia hyvien satunnaislukujen tuottamiseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jani @ (vahvistamaton)

4

@2
Huonosti koodattu sovellus!.Ongelma liittyy Androidin tapaan generoida satunnaislukuja, joilla lompakon sisältö suojataan.
Ulkoiset valuutanvaihtopalvelut kuten Mt. Gox ja Coinbase eivät vaarannu vian vuoksi, koska ne eivät käytä laitteissa generoituja lukuja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja