Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE:n Firefox-puhelin myyntiin pian noin 60 euron hintaan

1
Teemu Laitila

ZTE:n Firefox-puhelin myyntiin pian noin 60 euron hintaan
ZTE Open on tulossa maailmanlaajuiseen levitykseen "pian", yhtiöstä kerrotaan. SIM-lukitsematon malli tulee myyntiin esimerkiksi eBay-verkkokauppaan, jossa hinta asettuu noin 60 euron tasolle ennen toimituskuluja.

Open on ensimmäinen virallinen markkinoille saapunut Firefox OS -puhelin. Se tuli myyntiin Espanjassa Telefónica-operaattorin asiakkaille heinäkuun alussa. Mozilla on suunnannut Firefox OS -puhelimensa nimenomaisesti joko ensimmäistä älypuhelintaan hankkiville tai muutoin halvemman hintaluokan laitteesta kiinnostuneille ja sitä on tarkoitus levittää pääasiassa yhteistyössä operaattoreiden kanssa.

Firefox OS perustuu HTML-tekniikkaan ja käytännössä kaikki sen sovellukset ovat nettisovelluksia. Sovelluksia voi kuitenkin asentaa myös puhelimen muistiin esimerkiksi Mozillan omasta sovelluskaupasta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Mozilla on turvautunut Nokian Here-karttoihin puhelimen navigointiominaisuuksissa.ZTE Openissa on 3,5 tuuman HVGA-näyttö (480×320 pikseliä), 256 megatavua keskusmuistia ja 512 megatavua sisäistä tallennusmuistia (mukana toimitetaan neljän gigatavun microSD-kortti). Puhelimessa on 3,2 megapikselin kamera. Paikkatietopalveluissa hyödynnetään Nokia HEREä ja selaimena käytetään Firefoxia.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Olin tämän alustan "fani" kunnes näin, että käyttöliittymä on taas yksi tökerö kopio iOS:stä:(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.