Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE:n Firefox-puhelin myyntiin pian noin 60 euron hintaan

1
Teemu Laitila

ZTE:n Firefox-puhelin myyntiin pian noin 60 euron hintaan
ZTE Open on tulossa maailmanlaajuiseen levitykseen "pian", yhtiöstä kerrotaan. SIM-lukitsematon malli tulee myyntiin esimerkiksi eBay-verkkokauppaan, jossa hinta asettuu noin 60 euron tasolle ennen toimituskuluja.

Open on ensimmäinen virallinen markkinoille saapunut Firefox OS -puhelin. Se tuli myyntiin Espanjassa Telefónica-operaattorin asiakkaille heinäkuun alussa. Mozilla on suunnannut Firefox OS -puhelimensa nimenomaisesti joko ensimmäistä älypuhelintaan hankkiville tai muutoin halvemman hintaluokan laitteesta kiinnostuneille ja sitä on tarkoitus levittää pääasiassa yhteistyössä operaattoreiden kanssa.

Firefox OS perustuu HTML-tekniikkaan ja käytännössä kaikki sen sovellukset ovat nettisovelluksia. Sovelluksia voi kuitenkin asentaa myös puhelimen muistiin esimerkiksi Mozillan omasta sovelluskaupasta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Mozilla on turvautunut Nokian Here-karttoihin puhelimen navigointiominaisuuksissa.ZTE Openissa on 3,5 tuuman HVGA-näyttö (480×320 pikseliä), 256 megatavua keskusmuistia ja 512 megatavua sisäistä tallennusmuistia (mukana toimitetaan neljän gigatavun microSD-kortti). Puhelimessa on 3,2 megapikselin kamera. Paikkatietopalveluissa hyödynnetään Nokia HEREä ja selaimena käytetään Firefoxia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Olin tämän alustan "fani" kunnes näin, että käyttöliittymä on taas yksi tökerö kopio iOS:stä:(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.