Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsungin älykello Gear tulee jo syyskuussa

14
Teemu Laitila

Huhu: Samsungin älykello Gear tulee jo syyskuussa
Samsungin odotetaan julkaisevan syyskuun alussa IFA-messujen yheydessä uuden Note-puhelimen, mutta sitkeät huhut puhuvat myös älykellon julkaisusta. Yleensä kohtuullisesti oikeaan osunut SamMobile väittää tietävänsä varmasti, että Galaxy Gear -niminen kello julkaistaan samassa tilaisuudessa.

Kellosta on olemassa hyvin vähän tietoa (ei oikeastaan yhtään), mutta sen oletetaan toimivan lisälaitteena Samsungin Android-puhelimille. SamMobilen mukaan Galaxy Gearin virallinen mallinimi on SM-V700. Kellon ulkoasusta ei kenelläkään kuitenkaan ole juuri mitään käsitystä, lukuun ottamatta aiemmin julkisuuteen tullutta patenttihakemusta.
Yhden teorian mukaan kellossa hyödynnettäisiin Samsungin omaa taipuisaa näyttöä, jolle yhtiö myös parhaillaan etsii uusia käyttökohteita kilpailun muodossa.

Kommentit (14)

simsim4
simsim4

3

Jos tolla pystyy puhuu kaiutin puheluita, tekemään pieniä googlauksia ja lukea, sekä vastaanottaa viestejä. Ja tietenkin kello näkyis nii menis ostoo. 100-150€ max.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

5

@4 Ei tarvitse olla kyse siitä, mitä jaksaa tehdä. Tuollainen älykello voisi olla luontevampi tapa lukea saapunut viesti, tai tarkista mikä hälytys kännykkään tuli, kuin kaivaa itse laite taskusta, mikä ainakin itselle saattaa joskus tuntua niin isolta häiriöltä, että jätän kännykän piippauksen kokonaan huomioimatta.

Toisaalta voi myös olla, että tämä vain siirtäisi sen häiriön lähteen taskusta ranteeseen.

Vastaa
simsim4
simsim4

7

@4 Kyllä mä jaksan sen kaivaa kun on tähänkin asti kaivettu. Mut esim. koulussa kätevä kun kännykkää ei tunnilla saa käyttää ja traktoreita ja rekkoja ajaessa ei kännykkää välttämättä kuule, että huomaa viestin saapuneen. Toimisihan tuo autossa handsfreenäkin. Voisi myös tehdä siihen erikseen pienen sisäisen muistin tai muistikorttipaikan niin voisi käyttää vaikka lenkkeillessä musiikki soittimena jos ei halua älyluuria mukana kantaa. Käyttötarkoituksia on lähes rajattomasti.

Vastaa
Lumikki
Lumikki

8

Liitä vain äly jonkin asian eteen niin se myy kuin häkä. Oli sille jotain todellista tarvetta tai ei. On se mielenkiintoista kuinka paljon ihmisillä on turhaa rahaa ostaa tarpeetonta. Status symbooleja ja leikkikaluja kun pitää olla. Enhän minä ole trendikäs jos mulla ei ole ainakin viisi äly-laitetta.

Vastaa
todellisuutta @ (vahvistamaton)

10

Sorry kaikille,mutta tällä tuskin pystyy vastaamaan puheluihin,mutta kaikkeen muuhun pystyykin!.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

11

@4 Kyllä itselläni ainakin ongelma on autolla ajaessa kaivaa kännykkää taskusta. Ja rannekello on yleensäkin helpompi tapa katsoa kellonaika kuin kaivaa taskuja. Jos et ole rannekelloa koskaan käyttänyt niin et voi tietää sitä.

Mitä itse laitteeseen tulee niin tuo ei ainakaan tule itselleni ranteeseen kovin äkkiä. Kello missä ei kestä akku edes viikkoa on mielestäni aika turha. Myöskin paino hieman epäilyttää. Normaalia kelloa ei edes huomaa ranteessa pienen käytön jälkeen mutta tämä ei taida olla yhtä kevyt. Kolmas asia mikä tulee ongelmaksi on kestävyys. Kellon lasi on ainakin itselläni naarmuilla jo muutaman kuukauden jälkeen. Metalli kestää itkuja aika hyvin mutta en usko että tämä on tarkoitettu kaveriksi Xcoverin kanssa.

Vastaa
Lumikki
Lumikki

13

@11 "Kyllä itselläni ainakin ongelma on autolla ajaessa kaivaa kännykkää taskusta. Ja rannekello on yleensäkin helpompi tapa katsoa kellonaika kuin kaivaa taskuja. Jos et ole rannekelloa koskaan käyttänyt niin et voi tietää sitä."

Pari huomioitavaa asiaa tuossa tekstissä. Ensinnäkin eikö sinulla ole jo kello kädessä, miksi pitää kaivaa kännykkää? Jos ei ole kelloa kädessä jo nyt, miten älykello muuttaa ajan katsomisen tavalliseen kelloon verrattuna. Sekä ei autolla ajaessa pitäisi kaivella mitään, vaan keskittyä ajamiseen. Sekä kuten tuossa jo sanottiin monissa autoissa on kello.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

14

@12 & 13
Vänkäätte nyt vähän asian vierestä. Ei se, että auton kojelaudassa on jo kello, tai että rannekkellosta voi katsoa aikaa, tarkoita että älykello olisi turha laite. Ja se mitä autoillessa saa, tai ei saa tehdä on myöskin melko toisarvoista hyödyllisyyden kannalta.

Kummallinen hylkimisreaktio tästäkin taas tuli. Kyseessä on kumminkin vain yksi uusi (tai uudelleen lämmitelty) teknolelu, josta voi tulla, tai olla tulematta ihan tavallinen arkipäiväinen kapine.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja