Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutistoimisto: Samsung esittelee Galaxy-kellonsa syyskuussa

6
Manu Pitkänen

Uutistoimisto: Samsung esittelee Galaxy-kellonsa syyskuussa
Uutistoimisto Bloombergin mukaan Samsung aikoo esitellä 4. syyskuuta Galaxy Gear -nimeä kantavan älykellon. Tieto on linjassa SamMobilen aiemman raportoinnin kanssa.

Vaikka yhtiö tutkiikin parhaillaan taipuvia näyttöjä ja sellaiseen perustuva kello on ehditty jo mallisuojata, ei taipuvaa näyttöä löydy vielä syyskuussa esiteltävästä mallista. Kellossa käytetään Googlen kehittämää Android-käyttöjärjestelmää, kuten Sonyn kesällä julkistamassa SmartWatch 2:ssa.

Bloombergin mukaan Galaxy Gear olisi periaatteessa ranteeseen mahtuvaan kokoon puristettu älypuhelin, eli sillä voisi soittaa, selata nettiä ja lukea sähköposteja. Samsung esitteli vuonna 2009 S9110-nimisen kellopuhelimen ja kymmentä vuotta aiemmin (1999) maailman ensimmäisen kellopuhelimen (SPH-WP10).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
dude @ (vahvistamaton)

1

Samsung esitteli vuonna 2009 S9110-nimisen kellopuhelimen ja kymmentä vuotta aiemmin (1999) maailman ensimmäisen kellopuhelimen (SPH-WP10).

Ei siis mikään uusi asia Samsungille ja yleisesti!.

Vastaa
Jakele
Jakele

2

Jos noin iso klöntsä todellisuudessakin, kuin tuon hentoisen neidon ranteessa näyttää, niin ei kiitos.
Liikaa ahdettu ohjelmakuvakkeita. Eli ei oo oivallettu 'kellon' käyttöä

Vastaa
DonZQ
DonZQ

3

@3 Tuossa kuvassa oleva "kello" on tuo vuonna 2009 esitelty S9110, uusi malli tulee aika varmasti olemaan käytännöllisemmän kokoinen ja toimivammalla käyttöliittymällä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

4

@1

Kuvitteletko etteikö kaikilla silloisilla isoilla puhelinvalmistajilla olisi ollut moinen protona ja valmius työntää tarvittaessa ulos. Aika ei vain ollut tuolloin valmis. Kuten ei ollut Nokian ensimmäisille kosketusnäytöille ja monille muille jutuille 90-luvulla ja 2000-luvun alussa.

Vastaa
JoniS
JoniS

6

@5

eikös google ole testaillut, autoja mihin ei kuskia tarvitse vältämättä? eli paketti valmis :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja