Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin älypuhelimen ostajista alle 10 prosenttia vaihtaa iPhonesta Yhdysvalloissa

9
Manu Pitkänen

Samsungin älypuhelimen ostajista alle 10 prosenttia vaihtaa iPhonesta Yhdysvalloissa
Consumer Intelligence Research Partnersin tekemän tutkimuksen mukaan Samsungin älypuhelimen ostavista yhdysvaltalaisista kuluttajista seitsemällä prosentilla edellinen puhelin oli Applen valmistama. Samaan aikaan Applen iPhonen ostajista 20 prosenttia siirtyi Android-puhelimista.

IPhonen ostajista 42 prosenttia omisti jo Applen puhelimen. Samsungin älypuhelimen ostajista 43 prosenttia omisti jo Android-puhelimen, mutta se ei välttämättä ollut merkiltään Samsung.
Samsungin älypuhelimet houkuttelevat kuitenkin iPhonea enemmän peruspuhelinten omistajia ja ensimmäisen puhelimen hankkijoita. Samsung käännytti Applea tehokkaammin HTC:n, Motorolan ja Nokian puhelimien omistajia sen tuotteiden pariin, mutta Apple houkutteli Samsungia paremmin Blackberryn käyttäjiä.

Ostajien ikäjakaumissa ei CIRPin mukaan ole juurikaan eroja, mutta Applen asiakkaat painottuvat enemmän hyvätuloisiin ja koulutetumpiin henkilöihin.

Tutkimus suoritettiin neljässä osassa (vuosineljänneksittäin) viime vuoden heinäkuusta tämän vuoden kesäkuuhun. Jokaista osaa varten haastateltiin 500 henkilöä, jotka olivat ostaneet älypuhelimen kuluneen neljänneksen aikana.

ComScoren mukaan Applen markkinaosuus Yhdysvalloissa oli huhti-kesäkuussa 39,9 prosenttia. Samsung oli markkinakakkonen 23,7 prosentin osuudella.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

SamppaS @ (vahvistamaton)

2

Ja toiset eivät jaksa,ettei WP8 sovellusvalikoimasta löydy niitä sovelluksia mitä iPhonesta ja Samsung Android puhelimien käyttöjärjestelmien sovellusvalikoimista löytyy.

Vastaa
perhana
perhana

5

@5
tuon EISA-palkinnon merkityksettömyys kiteytyy heti ensimmäiseen lauseeseen:
"Valintaan vaikuttivat muun muassa alhainen virrankulutus, irrotettava akku sekä..."

Eli kun palkinnon myöntämisperusteena pidetään irrotettavaa akkua karsii se kaikki muut kilpailijat pois pelistä, eli eipä raadille jäänyt enää paljon vaihtoehtoja.

Mutta onko se irrotettava akku sitten ympäristöystävällistä, eli jos akun saa helposti kotona vaihdettua, päätyy se vanha akku hyvin todennäköisesti "ympäristöystävällisesti" suoraan roskikseen, kun taas siinä tapauksessa että akun vaihdon joutuu suorittamaan huoltoliikkeessä, on lähes varmaa että vanha akku toimitetaan asiallisesti ongelmajätteisiin ja kierrätykseen.

Vastaa
Eisa2013 @ (vahvistamaton)

6

@6 No se päätös on sitten omistajan "korvienväleissä" oleva ratkaisu,että heittääkö sen vanhan akun roskiin ympäristöystävällisesti ongelmajätteisiin vai ei.

Vastaa
perhana
perhana

7

Kun ne EISA:n palkinnot näyttää kiinnostavan, niin kerrotaanhan nyt sitten ne muutkin mobiililaitteiden sarjan palkinnot:

Mobile Devices Awards 2013-2014

EUROPEAN MOBILE AUDIO SYSTEM 2013-2014: Harman Kardon Onyx
EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2013-2014: HTC One
EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2013-2014: Huawei Ascend P6
EUROPEAN MOBILE HEADPHONE 2013-2014: JVC HA-FXZ200
EUROPEAN SOCIAL MEDIA PHONE 2013-2014: Samsung GALAXY S4 mini
EUROPEAN TABLET 2013-2014: Sony Xperia Tablet Z

jaa eikös sitä Samsunkia palkittukkaan parhaana älypuhelimena vaikka mobiiliblogin uutisesta niin voisikin päätellä... no jopas...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja