Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan ensimmäinen tuotantoerä loppuunvarattu, uusi erä tulossa

3
Matti Vähäkainu

Jollan ensimmäinen tuotantoerä loppuunvarattu, uusi erä tulossa
Jolla on kertonut tänään, että sen puhelimen ensimmäinen tuotantoerä on varattu loppuun. Yhtiön toukokuussa julkistaman älypuhelimen ensimmäinen erä on täyttyi henkilöasiakkaiden ennakkotilauksista ja myyntikanavien tilauksista.

Älypuhelinta, joka kantaa myös nimeä Jolla, on varattu yhteensä 136 eri maasta. Oman ennakkotilauskampanja, jossa myytiin ennakkoon laitetta suoraan loppukuluttajille, myytiin loppuun heinäkuun puoleen väliin mennessä.

Heille, jotka missasivat ensimmäisen tilaisuutensa, me teemme kaikkemme tarjotaksemme toisen tilaisuuden uuden erän muodossa myöhemmin syksyllä.

Toimitusjohtaja Tomi PienimäkiPuhelimen ensimmäiset toimitukset on tarkoitus aloittaa ennen vuoden loppua Euroopasta alkaen. Ensimmäisenä on vuorossa tietysti Suomi yhteistyökumppani DNA:n kautta. Jolla kertoo, että tuotanto on sujunut odotusten mukaan.
Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 4,5 tuuman kosketusnäyttö, tuplaydinsuoritin, 4G-yhteydet, 8 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja 16 gigatavua tallennustilaa. Lue ominaisuuksista tarkemmin täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Lumikki
Lumikki

1

Hauskaa kuinka erilaisia uutisia saadaan samasta asiasta. Täällä puhutaan kuinka Jolla on ennakotilattu loppuun ja tietokone lehden web-sivuilla puhutaan kuinka Jolla ei ehdi Joulu markkinoille. Siis uutisten pääpainot ovat ihan eri asioissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lukather57 (vahvistamaton)

2

Keypointti: montako yksikköä hyödykettä varattiin? :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Annap8 (vahvistamaton)

3

@2

"Emme ilmoita tilattujen laitteiden tarkkaa lukumäärää. Mutta se on alan normaali tuotantoerä, eli siinä puhutaan kymmenistä tuhansista laitteista, hän sanoo."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja