Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: Kullanvärinen iPhone 5S

5
Manu Pitkänen

Kuvissa: Kullanvärinen iPhone 5S
Japanilainen verkkosivusto on julkaissut kuvia kullanvärisestä iPhone 5S:stä, joka esitellään nykyisten tietojen mukaan 10. syyskuuta. Tähän asti puhelimen ulkonäköä on voinut ihastella/hirvitellä lähinnä mock up -kuvien perusteella.

Kuvien perusteella näkemykset hillitystä kullasta tai samppanjanvivahteesta ovat osuneet melkolailla nappiin, sillä kultaisuus ei puske kovin voimakkaasti silmille. Kuvissa esiintyy kultaisen iPhone 5S:n runko, ei loppuun asti koottua laitetta. Apple tuo markkinoille myös mustan ja valkoisen/hopean vaihtoehdon iPhone 5S:stä.
Applen kerrotaan julkaisevan syksyn aikana myös muovikuorisen iPhonen, joka tulee saataville viidessä eri värissä: valkoinen, punainen, sininen, keltainen ja vihreä. Kuvia mustasta versiosta on myös julkaistu, mutta Sonny Dicksonin mukaan sellaista ei tule.

Kommentit (5)

jepajuudas (vahvistamaton)

3

@2 Afterdawn ei taida testata sivujaan Chromella. Tai sitten johtuu adblockista.

Vastaa
Jonnepoika (vahvistamaton)

4

Täällä on taas näitä "Johtaja59" trolleja, trollaamassa omia "muurahaisia päällekkäin juttuja". Mee himaas leikkii goldenshoweria..

Vastaa
Taeco
Taeco

5

Eivät testaa Adblockin kanssa (vaikkeivat aktiivisesti pyrikään estämään sen toimintaa), mutta testaavat kaikilla "suurilla" selaimilla - ellen väärin muista drD:n aiemmasta kommentista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja