Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reuters: Nokia järjestää julkistustapahtuman syyskuussa

Manu Pitkänen

Reuters: Nokia järjestää julkistustapahtuman syyskuussa
Reutersin mukaan Nokia suunnittelee syksyksi yli viisituumaisen Lumian julkistusta. Uutistoimiston nimettömät lähteet eivät osanneet kuitenkaan sanoa tarkemmin minkä kokoinen puhelimen näyttö on – iso se on joka tapauksessa.

Tietoja puhlettikoon Lumiasta on liikkunut jo viime keväästä lähtien Financial Timesin kerrottua suunnitelmista. Spekulaatioita on liikkunut jo tätäkin aiemmin. Viime viikolla The Verge kertoi, että Nokia aikoo esitellä kuusituumaisen Bandit-koodinimen saaneen puhelimen, josta löytyisi 1080p-resoluution näyttö, neliydinsuoritin ja yli 20 megapikselin kamera. Twitterin kautta puhelinvuotoja tehtaileva evleaks kertoi Nokian liukuhihnalta löytyvän Bandit-niminen laite.Microsoft työstää parhaillaan GDR3-nimistä ohjelmistopäivitystä, joka mahdollistaa Banditin kaltaiset puhelimet.

Puhletin lisäksi Nokia saattaa esitellä Windows RT -tabletin tämän syksyn aikana. Vaikka Reutersin lähteet eivät vahvistaneetkaan taulutietokoneeseen liittyviä tietoja, kertoivat ne Nokian suunnittelevan New Yorkissa pidettävää julkistustapahtumaa syyskuuksi. The Vergen tietojen mukaan Nokia järjestäisi julkistustapahtuman samassa kaupungissa 26. syyskuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja