>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple aloittamassa vanhojen iPhone-puhelinten ostot kaupoissaan

1
Manu Pitkänen

Apple aloittamassa vanhojen iPhone-puhelinten ostot kaupoissaan
Apple on aloittamassa käytettyjen iPhone-älypuhelinten ostokampanjan, kertovat TechCrunch ja 9to5mac. Bloomberg kertoi Applen suunnittelevan omaa takaisinosto-ohjelmaa jo kesäkuussa.

Takaisinostolla Apple todennäköisesti yrittää saada yhdysvaltalaiset iPhone-käyttäjät vaihtamaan puhelimensa uudempaan malliin. Yhtiön arvellaan myyvän käytetyt puhelimet kehitysmaihin, joissa 4-sarjan iPhone-puhelimille löytyy kysyntää. Arvioiden mukaan Apple hyvittää iPhone 4:stä ja 4S:stä (16 GB) noin 120–200 dollaria, riippuen puhelimen kunnosta. Hyväkuntoisesta iPhone 5:stä (16 GB) voi saada 250 dollaria.Takaisinostolla Apple saattaa myös yrittää saada Apple Store -kauppoihin lisää asiakasvirtaa ja kasvattaa yhtiön liikkeistä ostettujen puhelinten osuutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.