Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus uudistaa PadFone Infinityn

2
Matti Vähäkainu

Asus uudistaa PadFone Infinityn
Asus toi vasta muutama kuukausi sitten myyntiin PadFone-kombinaatiopuhelimen viimeisimmän version. PadFone Infinity -nimeä kantanut malli oli hiljattain myös Puhelinvertailun testissä, mutta jo nyt povataan laitteelle kasvojen kohotusta.

Taiwanilaissivusto on julkaissut vuotaneita kuvia uudesta PadFone Infinity -versiosta, jota odotetaan julkisesti esille jo ensi kuussa. Muutokset ovat todellakin pikemminkin face lift -tyylisiä, vaikka ulkonäköönkään ei juuri kosketa.

Uusi laita kantaa huhujen mukaan myös PadFone Infinity -nimeä, mutta mallinumero on muuttunut A80:stä A86:een. Tärkein uudistus on järjestelmäpiirin päivittyminen uuteen Snapdragon 800:aan. Väri puolestaan muuttuu mustasta valkoiseksi.


Uusi PadFone Infinity on täysin samankokoinen, joten se sopii yhteen jo markkinoilla olevan tablet-telakan kanssa. Myyntiin laitetta odotetaan syyskuun puolivälin jälkeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja