Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Grafiitinvärinen iPhone 5S

9
Manu Pitkänen

Videolla: Grafiitinvärinen iPhone 5S
Verkossa on julkaistu uusia iPhone 5S -aiheisia videoita, joissa esitellään kullanvärisen iPhone 5S:n kautta Applen tekemiä pieniä muutoksia puhelimen runkoon sekä mahdollisesti neljättä värivaihtoehtoa.

Uusimpien huhujen mukaan Apple olisi tuomassa markkinoille mustan, valkoisen ja kullanvärisen iPhone 5S:n lisäksi myös grafiitinvärisen puhelimen. Grafiitti on käytännössä kuin musta, mutta takakuori on selvästi vaaleampi. Sonny Dickson on julkaissut grafiitinvärisestä iPhone 5S:stä joukon eri kulmista otettuja kuvia. Ei voida kuitenkaan olla täysin varmoja siitä, että onko grafiitti uusi värivaihtoehto vai onko se pelkästään Applen prototyyppi.

Grafiitinväristä iPhonea koskeva video löytyy alta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Jonahan
Jonahan

2

Onhan se punainen teline aika ruma, mutta itse kuoren väri on aika jees. Jos tuollainen tulee, niin voi hyvinkin olla valintani. Tietenkin pitää nähdä vaihtoehdot ensin livenä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Ihan hyvältähän toi väri näyttää. Ja vaikka en iPhonea olekaan ostamassa, on tuo värivaihtoehtojen lisääminen mielestäni erittäin hyvä asia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

1@
>Kertoa lähimmät tai halvimmat huoltoasemat

Jutun Nokia linkki vie jollekkin edukas.fi sivulle, mutta Nokian omassa blogissa oli mainittu että polttoaineen hintatietoja tarjolla.

Vastaa
sidni
sidni

9

Ja siis uutisen kuoressa tismalleen samalla fontilla ja samalla sijoittelulla oleva iPhone -teksti, joita ei alkuperäisissä "Back Housingeissa" ole.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja