Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google paljastui älykelloyhtiön ostajaksi

3
Manu Pitkänen

Google paljastui älykelloyhtiön ostajaksi
Google on vahvistanut, että se on ostanut kalifornialaisen älykellokehittäjä WIMM Labsin. WIMM Labs ilmoitti viime kesällä, että se on solminut yksinoikeussopimuksen erään teknologiayrityksen kanssa, minkä johdosta se lopettaa kellonsa kehittäjäpakkauksen toimitukset.

Googlen on huhuttu suunnittelevan Google Glass -lasien lisäksi myös älykelloa, josta on kasvamassa hyvin nopeasti uusi teknologinen trendi. Vahvistus WIMM Labsin ostosta tukevat näitä huhuja. Tällä hetkellä miltei kaikilla suurimmilla IT-yrityksillä on suunnitelmia älykelloihin liittyen. Applen sanotaan kehittävän sellaista, Samsung aikoo julkaista oman Galaxy Gearin ensi viikolla, Sony on jo julkaissut kaksi versiota, LG:llä ja Dellillä on tutkimustoimintaa puettavan tekniikan saralla ja Microsoftinkin huhutaan suunnittelevan kelloa. Listaa voidaan täydentää vielä Intelillä.


Googlelta vahvistettiin yritysosto, mutta sitä ei haluttu kommentoida enempää. GigaOmin mukaan WIMM Labsin kehittäjät tekevät yhteistyötä Googlen Android-tiimin kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja