Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sisäpiiriläinen: BlackBerryllä on mahdollisuus selvitä niche-valmistajana

3
Manu Pitkänen

Sisäpiiriläinen: BlackBerryllä on mahdollisuus selvitä niche-valmistajana
BlackBerryn hallitukseen kuuluva Sony Ericssonin entinen toimitusjohtaja Bert Nordberg kertoi Wall Street Journalille, että BlackBerryllä on mahdollisuus selviytyä niche-puhelinvalmistajana (erikoistuminen kapealle markkina-alueelle). Hänen mielestä yrityksessä on osia, jotka tulisi myydä pois.

Kanadalainen puhelinvalmistaja kertoi aiemmin tässä kuussa asettavansa työryhmän pohtimaan sen tulevaisuuden strategiaa. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi yhtiön osien myynti, jatkaminen strategisen yhteistyökumppanin kanssa tai yhteisyrityksen perustaminen. Nordberg kuuluu tähän työryhmään ja hänellä on kokemusta yrityskaupoista. Hän oli Sony Ericssonin toimitusjohtaja kun Ericssonin osuus päätettiin myydä Sonylle.
Nordbergin mukaan BlackBerryllä on paljon erikoisosaamista salattuun viestintään ja puhelinten näppäimistöihin liittyen. Molemmat asiat ovat yritysasiakkaiden suosimia, joten BlackBerry saattaa tulevaisuudessa keskittyä entistä enemmän vain niihin. Tällöin se luopuisi tietoisesti massamarkkinoista.

Wall Street Journal kertoi aiemmin, että BlackBerry suunnittelisi sen viestintäratkaisujen eriyttämistä omaksi yritykseksi.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Möö (vahvistamaton)

1

Jenkit voi yrittää paskanjauhantaa niin paljon kun haluavat.

Lopujenlopuksi se älytään, korjaaviin toimintoihin ryhdytään ja he häviävät oman pelinsä.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Voihan se selvitä, siinä missä Sinclair Research ja Amiga Inc ovat myös "selvinneet". Mutta ilman suurta ihmettä on RIM:n tarina yhtenä suurista kerrottu.

BB10 ei lähtenyt eikä lähde lentoon, vanhan käyttiksen tekohengitys tulee onnistumaan kuin Symbianin ja sen jälkeen alustavaihtoehtoina ovat joko Winodws tai Android, uuteen omaan käyttikseen eivät rahkeet, aika ja usko enää riitä.

Valiettavaa, mutta homma oli aika pitkälti kirjoitettu jo 2008-2009 kun reagointi markkinan muutokseen kävi samalla ketteryydellä kuin Nokialta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja