Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvassa: Samsung Galaxy Gearin prototyyppi

2
Manu Pitkänen

Kuvassa: Samsung Galaxy Gearin prototyyppi
Verkkosivusto VentureBeat on julkaissut kuvia, joissa sen mukaan esiintyy muutaman päivän kuluttua esiteltävän Samsungin Galaxy Gear -kellon prototyyppiversio. Kuvissa esiintyvän kellon kaltainen laite on lähetetty kehittäjille, joten siinä voi olla lopullista designia suojeleva kuori.

VentureBeatin mukaan Samsungin kello on varsin suuri. Neliönmuotoisella näytöllä on kokoa kolme tuumaa ja suuret kehykset kasvattavat kokoa entisestään. Laitteesta löytyy Wi-Fi ja Bluetooth langatonta tiedonsiirtoa varten. Kello toimii niin itsenäisenä päätteenä kuin puhelimenkin kanssa. Kuvaamista varten kello on varustettu neljän megapikselin kameralla. Kello tukee S Voice -puheohjausta ja se sisältää Samsungin kehittämiä terveyssovelluksia.


Sosiaalisen median seuraamiseenkin soveltuvassa kellossa löytyy potkua yli 10 tunnin käyttöön, kertoo VentureBeat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja