Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple järjestää julkistustapahtuman myös Kiinassa

3
Manu Pitkänen

Apple järjestää julkistustapahtuman myös Kiinassa
Apple järjestää 10. syyskuuta San Franciscossa julkistustilaisuuden, jossa esitellään hyvin suurella todennäköisyydellä yhtiön uusittu puhelinmallisto. Yhtiö on lähettänyt kutsuja myös toiseen tilaisuuteen, joka järjestetään 11. syyskuuta Pekingissä (aikaeron takia tilaisuudet alkavat samoihin aikoihin). San Franciscossa ja Pekingissä pidettävien tilaisuuksien teema on kutsukirjeiden perusteella sama.

Pekingissä pidettävä tilaisuus on vahva merkki siitä, että Apple on vihdoin onnistunut neuvottelemaan sopimuksen China Mobilen kanssa. Applen puhelimet ovat puuttuneet tähän asti maailman suurimman teleoperaattorin valikoimista. IPhonen tuleminen China Mobilelle on varmasti erillisen julkistustilaisuuden arvoinen asia.


China Mobile valmistautuu TD-LTE-verkkon kaupallisen käytön aloittamiseen Pekingissä tämän vuoden loppuun mennessä. Kuluttajien siirtymistä 4G-liittymien pariin saattaisi vauhdittaa jos operaattorilla olisi tarjolla Applen iPhone-puhelin.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook matkasi kesällä Kiinaan, jossa se tapasi kiinalaisia teleoperaattoreita.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

elvasti
elvasti

3

@Mauriland: Mietin juuri samaa, tuossa kuvassa taitaa ollakin ne värivaihtoehdot, mitä siihen uuteen iPhone 5C on saatavilla. Länsimaihin myydään sitten ns. premiumia jopa kultakuorilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja