Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvertailu paljastaa: Nokian vanha LTE-bisnes menikin myyntiin

1
Manu Pitkänen

Puhelinvertailu paljastaa: Nokian vanha LTE-bisnes menikin myyntiin
Puhelinvertailun saamien tietojen mukaan Renesas peruuttaa aikomuksensa lopettaa LTE-modeemien kehityksen. Sen sijaan yhtiö myy kehitystoimintaan liittyvät osat Broadcomille. Renesas osti myytävät osat Nokialta vuonna 2010 noin 200 miljoonalla dollarilla.

Renesas ilmoitti kesällä lopettavansa liiketoiminnan LTE-modeemien ympärillä ja ehtikin jo aloittaa toimintojen alasajon. Kun tieto lopetuspäätöksestä tuli julkisuuteen, Broadcom otti japanilaisyhtiöön yhteyttä ja kertoi olevansa kiinnostunut ostamaan toiminnan. Renesas on hyväksynyt ostotarjouksen ja kauppahinnan uskotaan asettuvan 164 miljoonaan dollariin.

LTE-modeemien ympärillä olevien toimintojen on kerrottu olleen myynnissä jo ennen kuin niiden lopettamisesta tiedotettiin. Tuolloin ostajaa ei kuitenkaan löytynyt.

Renesas kertoi kesällä lopettavansa toimintansa Suomessa, minkä seurauksena suunniteltiin yli 800 työntekijän irtisanomisia. On vielä epäselvää miten kauppa vaikutta irtisanomispäätökseen.


Päivitys. Broadcom on nyt julkaissut tiedotteen kauppaan liittyen.

Päivitys. Tämän hetken tietojen mukaan kaikki Renesasin Suomen työntekijät siirtyvät ja jatkavat Broadcomilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja