Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft ei päässyt käsiksi Nokian 600 miljoonan dollarin sijoituksiin – voi silti hyötyä niistä

Manu Pitkänen

Microsoft ei päässyt käsiksi Nokian 600 miljoonan dollarin sijoituksiin – voi silti hyötyä niistä
Nokian pääomasijoitusyhtiö Nokia Growth Partners (NGP) jatkaa toimintaansa nykyiseen malliin. Nokian puhelinliiketoimintojen myynti Microsoftille ei siis vaikuta sen toimintaan. NGP:n hallinnassa on 600 miljoonan dollarin edestä omaisuutta ja aktiivisia sijoituksia 27 yritykseen.

Nokia Growth Partnersin kohtalo oli sille itsellekin epäselvä kaupan julkistuksen jälkeen, mutta sen saamien tietojen mukaan yritys voi jatkaa startup-sijoituksiaan entiseen malliin puhelinliiketoiminnan myymisestä välittämättä.
Vaikka Microsoft ei ostanutkaan NGP:tä, voi se siitä huolimatta hyötyä sijoitusyhtiön tekemistä sijoituksista. NGP nimittäin aikoo jatkaa yhteistyötä Microsoftille siirtyvien Nokian työntekijöiden kanssa. Yhtiön uusimpiin sijoituksiin kuuluu Pelican Imaging, joka kehittää puhelimiin tarkoitettua kamerateknologiaa, jonka ansiosta valokuvien tarkennuksen voi säätää jälkikäteen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja