Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WSJ: Apple testaa nykyistä suurempia iPhone-malleja

4
Manu Pitkänen

WSJ: Apple testaa nykyistä suurempia iPhone-malleja
Apple tutkii parhaillaan aiempaa suurempien näyttöjen käyttämistä iPhone-puhelimissa, kertoo Wall Street Journal. Yhtiö pysytteli 3,5 tuuman kosketusnäytössä kunnes kasvatti iPhone 5:n myötä näytön kokoa neljään tuumaan.

Reuters uutisoi kesällä, että Apple kehittää kahta iPhone-prototyyppiä, joissa käytetään 4,7 ja 5,7 tuuman näyttöjä. Wall Street Journalin uuden uutisen mukaan Tim Cookin luotsaamassa yhtiössä tutkitaan eri näyttökokoja 4,7:n ja kuuden tuuman väliltä. Aasialaiset mediat väittivät jo viime talvena Applen kehittävän isolla näytöllä varustettua iPhonea. Viime aikoina Applen mielenkiinto on kohdistunut erityisesti 4,8-tuumaisiin näyttöihin.
Julkisissa tilaisuuksissa Tim Cook on vähätellyt isonäyttöisiä Android-puhelimia toteamalla, että isoissa näytöissä joudutaan tekemään kompromissejä esimerkiksi kuvanlaatuun liittyvien asioiden kanssa.

Applen odotetaan julkaisevan tämän syksyn aikana uuden iPhonen 5S:n lisäksi keskihintaisen puhelimen, jonka rungossa käytettäisiin alumiinin sijaan muovia. Keskihintainen iPhone tulee myyntiin useissa eri väreissä. Tämä osoittaa Applen olevan valmis laajentamaan puhelivalikoimaansa uusille vesille. Ei ole siis täysin mahdoton ajatus, että tulevaisuudessa iPhonea myytäisiin useammassa eri kokoluokassa (kuten iPadejä, iPodeja sekä Mac-kannettavia).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

7520G
7520G

2

Joo ei välttämättä edes 4,8" tarvitsisi noita näytön kokoja nostaa, vaan tuollainen 4,5" olisi ihan hyvä nykyisen kaltaisilla reunuksilla, mutta mielestäni kuvasuhdetta pitäisi muuttaa lähemmäs iPhone 4:n tasoa.

Vastaa
7520G
7520G

3

Joo ei välttämättä edes 4,8" tarvitsisi noita näytön kokoja nostaa, vaan tuollainen 4,5" olisi ihan hyvä nykyisen kaltaisilla reunuksilla, mutta mielestäni kuvasuhdetta pitäisi muuttaa lähemmäs iPhone 4:n tasoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja