Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon haluaa tuoda markkinoille täysin ilmaisen älypuhelimen

4
Manu Pitkänen

Amazon haluaa tuoda markkinoille täysin ilmaisen älypuhelimen
Älypuhelimia saa vuosi vuodelta yhä edullisemmalla hinnalla. Amazon haluaisi kuitenkin rysäyttää hinnat kerralla alas, sillä Amir Efratin mukaan yhtiö suunnittelee täysin ilmaisen älypuhelimen julkaisua. Puhelin olisi ilmainen riippumatta siitä hankkiiko sen kanssa liittymän vai ei.

Täysin ilmaisen älypuhelimen tarjoaminen on oivallinen keino hankkia markkinaosuuksia, mutta ansaintamallina se on hieman haastava. Kulutuselektroniikassa tuotantokustannuksia alemmalla hinnalla myytävät tuotteet eivät varsinaisesti ole mikään uusi asia. Näissä tapauksissa tuotto pyritään saamaan laitteiden sijaan niiden ympärille luoduista palveluista. Tällainen ansaintamalli on myös Amazonin mielessä ilmaisen älypuhelimen tapauksessa.

Vaikka Amazon on ottanut yhteyttä operaattoreihin asian tiimoilta, ei "Kindle-puhelimen" nollan dollarin hintaa ole lyöty vielä lukkoon. Hinta on riippuvainen komponenttitoimittajien kanssa tehtävistä sopimuksista. Suunnitelmista perillä oleva tietolähde epäilee Amazonin mahdollisuuksia tuoda markkinoille täysin ilmainen puhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

mcmopo
mcmopo

4

@3 Kyllä mutta jos tulee androidille niin custom rommi auttaa siinä paljon. Tosin se tappaa myös liikeidean suorilta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja