Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä Nokian MeeGon tuhkista syntynyt Tizen näyttää nyt

18
Manu Pitkänen

Tältä Nokian MeeGon tuhkista syntynyt Tizen näyttää nyt
Tizen Indonesia on julkaissut uusia kuvia myöhästelyistä kärsineestä Tizen-käyttöjärjestelmästä. Sivuston mukaan kuvissa esiintyvään Galaxy S 4 -älypuhelimeen on asennettu Tizen 3.0 -käyttöjärjestelmä, jonka on määrä valmistua ensi vuoden alussa.

Käyttöjärjestelmän ulkonäössä on otettu vaikutteita Windows Phonesta ja iOS 7:stä (ns. flat design) ja se on muuttunut viimeisen vuoden aikana varsin radikaalisti.
Tizenin kehitys alkoi vuoden 2011 syksyllä kun Intel ja Samsung liittoutuivat. Tizen syntyi Nokian ja Intelin kehittämän MeeGo-käyttöjärjestelmän tuhkista. Samsungin pidemmän aikavälin visiona on, että Tizen yhdistäisi kaikkia sen tuotteita (älykellot, puhelimet, tabletit jne.).
Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

Android Tizen (vahvistamaton)

1

Vaikuttaa jo erittäin hienolta.Vielä kun kehittävät lisää tietoturvalllisuus tasoa mm.rautatason sis.rak.palomuuri (vs. Android) ja laittavat täydellisen tuen Android-sovelluksille,niin kannattaa odottaa!!!.

Vastaa
Eituleikinä (vahvistamaton)

2

Saa nähdä tuleeko ikinä kauppoihin. Sanokaapa onko Samsung ja/tai Intel tehneet koskaan _toimivaa_ softaa? Sampan Android-laitteet olisivan muuten hyviä softaltaan, mutta TW-softat jumittaa ja lagittaa koko Androidin.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

@2
Kumpikaan ei ole tunnettu softaosaamisestaan. Eikä kyseisen projektin historiakaan (meego, maemo) kauhean onnistuneelta ole näyttänyt. Mutta tietenkin riittäväll määrällä yrityksiä voi joskus onnistuakin. *Jos* niin kävisi olisi siitä erittäin mielenkiintoisia seurauksia puhelinmarkkinalle. Silloin olisi neljä isoa rautavalmistajaa jotka kehittäisivät sekä puhelimia että omaa softaansa. (Samsung, Apple, Microsoft ja Google)

Vastaa
an_Tero (vahvistamaton)

7

Tizen on jälleen yksi märkä päiväuni joka ei koskaan konkretisoidu valmiiksi tuotteeksi myyntiin asti.

@6
Sitten pitää odottaa myös että BlackBerry ostaa Jollan. Tämän ajatusleikin ainoa ongelma on se, että operattorit halusivat kolmannen ekosysteemin, eivät yhtään enempää.
Surullista on että Ubuntupuhelinta ei halua ostaa kukaan.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

8

@7 > Sitten pitää odottaa myös että BlackBerry ostaa Jollan

Miksi ihmeessä näin tapahtuisi ja miksi sitä pitäisi odottaa?

> Tämän ajatusleikin ainoa ongelma on se, että operattorit halusivat kolmannen ekosysteemin, eivät yhtään enempää

"Ajatusleikki" on realisoitunut jo siten, että Google ja Microsoft ovat ostaneet itselleen rautavalmistajan ja tietyllä tavalla yrittävät toimia kuten Apple. Samsungilla taas on ollut kova hinku pois Androidista, ennen ja etenkin jälkeen Motorolakaupan. Jos suurin Androidvalmistaja lähtee isolla panostuksella omaan käyttikseensä ei operaattoreilta kauheasti kysytä. Mutta toki se olisi Samsungille sen verran suuri riski, että en pidä sitä todennäköisenä.

Vastaa
perhana
perhana

9

@1
Juu tuossahan näkyy jo olevan numeronäppäimistö ja ilmeisesti jonkinlainen musiikkisoitin... hienoa!!!.

Vastaa
mniskane
mniskane

10

@2 itse pidin erityisesti Samsungin Kies ohjelmistosta jolla noita heidän luurejaan mm. brickat... päivitetään.

Vastaa
jäkä (vahvistamaton)

12

Samppa. Kuulostaa yhtä idioottimaiselta kuin jos sanotaan "ketä" kun pitäisi sanoa "kuka". Hyi.

Vastaa
lagittaa_ (vahvistamaton)

14

@13 @15
Näyttää tuo Tizenin käyttö aika tahmaiselta joten 8 samanaikaista ydintä ei varmaan ole yhtään liian vähän. Siinä taas näyte Samsungin ja Intelin softaosaamisesta.

Vastaa
Android Tizen (vahvistamaton)

15

@lagittaa ... @13 ja @15 ovat eri henkilö,eri nimimerkkillä.

Vastaa
lagittaa_edelleen (vahvistamaton)

16

@17 Niin ovatkin, mutta en kommentoinutkaan nimimerkkejä vaan molempia postauksia samalla kertaa. Eka linkissä@13 video tahmaisesta Tizenistä ja toisessa postauksessa@15 huhuiltiin 8-ytimistä rautaa Tizeniin. -> lue uudelleen tuo kommenttini@16

Vastaa
Android Tizen (vahvistamaton)

17

@18
Proto mallia/versiota ei voi verrata myyntiin tulevaan malliin,joten...WP8 taitaa olla se,joka lagittaa nyt pahasti kun Nokia sai takkiinsa (Microsoft osti Nokia älypuhelintuotannon,KUN Lumiat eivät menneet tarpeeksi)!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja