Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusissa iPhone-puhelimissa ei mitään uutta? Nämä miehet jonottavat sitä kaksi viikkoa

9
Manu Pitkänen

Uusissa iPhone-puhelimissa ei mitään uutta? Nämä miehet jonottavat sitä kaksi viikkoa
Applen uudet iPhone-puhelimet saivat niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin medialta kovaa kritiikkiä tänäkin vuonna osakseen. On jopa sanottu, ettei puhelimissa ole mitään uutta. Maailmalta löytyy kuitenkin pesunkestäviä Apple-faneja, jotka ovat valmiita jonottamaan vaikka kaksi viikkoa yhtiön uusimpia tuotteita.

Uusia iPhone-puhelimia jonotettiin New Yorkin Fifth Avenuen Apple Storen liepeillä jo viime viikolla. Ensimmäiset jonottajat olivat Joe ja Brian, jotka saapuivat paikalle torstai-iltana. Heidän jälkeen paikalle tulivat perjantaina Justin ja John, joiden tarkoituksena on mainostaa heidän työnantajansa yritystä jonottamalla iPhone 5s:n ja 5c:n myynnin alkamiseen saakka. Apple lähetti kutsut lehdistölle tapahtumaan viime viikon tiistaina ja esitteli puhelimet eilen.
Apple alkaa ottaa vastaan ennakkotilauksia tämän viikon perjantaina ja puhelimen myynti alkaa suurimmilla markkina-alueilla ensi viikon perjaintana. Ensimmäiset jonottajat joutuvat odottamaan siis kaksi viikkoa ennen kuin pääsevät käsiksi uusiin malleihin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

s730 (vahvistamaton)

2

Iphonessa on silti laatua jäljellä.Mutta Nokiaa jonotettiin vaikka se meni huonompaan suuntaan ja tehtiin siitä vinku.

Vastaa
gbjgugukg (vahvistamaton)

5

Menee ne päivät noinkin, varsinkin jos työnantaja maksaa.

Vastaa
delic
delic

8

Kuten sanottua veikkaan, että 120fps videokuvaus tulee olemaan uusimman IPhonen suurimpia koukkuja ellei suurin.

Tässä tuore video mikä on kokonaan kuvattu iPhone 5S:llä, mukana paljon 120fps videokuvaa ja kyllähän jälki on upeaa. Ei mene varmaan kauaa kun tuolla luurilla väsätään youtubeen erittäin hienoja musavideoita.
http://youtu.be/a-1mP-2vzqg

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja