Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC haistoi saman markkinaraon kuin Apple: kullanvärinen HTC One tulossa?

3
Manu Pitkänen

HTC haistoi saman markkinaraon kuin Apple: kullanvärinen HTC One tulossa?
Applen iPhone 5s ei välttämättä jää ainoaksi kullanväriseksi älypuhelimeksi. Uuden kiinalaisen kuvavuodon perusteella HTC:kin on haistanut kullanvärisissä puhelimissa markkinaraon.

Sina Weibo -palvelun kautta vuodetussa kuvassa esiintyy HTC One -puhelimen kullanvärinen etuosa, eli puhelimesta saattaa olla tulossa viides värivaihtoehto. Nykyiset värivaihtoehdot ovat musta, hopeanharmaa, punainen ja sininen. Kuvatusta osasta löytyy päivämäärä 12. elokuuta 2013, joten iPhone 5s:n värivaihtoehdoilla ei välttämättä ole ollut vaikutusta HTC:n suunnitelmiin.

Kuvassa esiintyvät osat voivat olla väärennöksiä, mutta Engadget huomauttaa samaisen vuotajan olleen oikeassa sinisen HTC Onen kohdalla. Ei voida myöskään pois sulkea sitä, että HTC päättää olla julkaisematta kullanväristä vaikka sellaisen julkaisuun oltaisiinkin valmistauduttu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

2

Kyllä kk sitten iPhonen kultaväri oli jo tiedossa. Salvää matkimista siis HTC:n toimesta. Mutt ne punainen ja sininen on kyll upeita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja