Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One Max jälleen vuotokuvissa sormenjälkitunnistimella

3
Matti Vähäkainu

HTC One Max jälleen vuotokuvissa sormenjälkitunnistimella
Android-valmistajilla on ollut viimeaikoina tapana julkaista huippumalleistaan erikokoisia versioita. Minikokoiset versiot on julkaistu jo Galaxy S4:stä ja HTC Onesta. Seuraavaksi jälkimmäisenä mainitusta on tulossa suurempikokoinen versio, josta onkin vuotanut jälleen uusia kuvia.

Laitteesta käytetään nimeä HTC One Max ja uusien kuvien mukaan sen mallinumero on 8088. Tällä hetkellä laitteesta arvellaan löytyvän muun muassa 5,9 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, Snapdragon 800 Snapdragon S4 Pro -järjestelmäpiiri ja 2 gigatavua RAM-muistia.Kuvista näkyy myös mahdollisesti HTC Onesta tuttu 4 megapikselin Ultrapixel-kamera sekä sormenjälkitunnistin. Samsung Galaxy Note 3:n ja Sony Xperia Ultran kanssa kilpaileva HTC One Max julkaistaan todennäköisesti ensi kuun loppuun mennessä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja