Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 7:n lukituksen saa ohitettua kikka kolmosella

3
Manu Pitkänen

iOS 7:n lukituksen saa ohitettua kikka kolmosella
Uudesta iOS 7 -käyttöjärjestelmästä on löytynyt tietoturva-aukko, jota hyödyntämällä voi päästä käsiksi käyttäjän viestisovelluksiin ja valokuviin. Applen edustajan mukaan yhtiö on tietoinen aukosta ja korjaa sen.

Aukon löysi espanjalainen Jose Rodriguez. Hänen kuvailemassa menetelmässä aukaistaan ohjauskeskuksesta herätyskello. Tämän jälkeen painetaan virtapainiketta pohjassa, jolloin puhelin kysyy sammutetaanko puhelin. Valitsemalla peruuta ja painamalla kahdesti kotinäppäintä, avautuu moniajonäkymä. Moniajonäkymästä pääsee käsiksi kamerasovellukseen ja sitä kautta kuviin sekä viestisovelluksiin.

Rodriguez on löytänyt aiemmistakin iOS-versioista keinoja ohittaa lukitusnäkymä. Tämä saattaa kuitenkin jäädä hänen viimeiseksi, sillä hän on löytänyt uusia töitä, eikä hänellä ole siksi enää aikaa metsästää keinoja lukitusnäkymän ohittamiseen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
kekkerke-2 (vahvistamaton)

1

pitihän se itekkin kokeilla ja toimii moniajoo asti mutta ei se suostu kyllä avaamaan viesti ja kamera ohjelmia puhelimesta. iphone 5:lla

Vastaa
DjZorlag
DjZorlag

2

Tulee mieleen se Win95 aikainen kirjautumiskikka jossa ohjeen ja tuen ja printtausasetuksien kautta kikkailtiin loginin ohi windowsiin. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja