Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 7:n pariin on siirrytty erittäin nopeasti

10
Manu Pitkänen

iOS 7:n pariin on siirrytty erittäin nopeasti
Applen iOS-laitteiden omistajat ovat siirtyneet uuteen käyttöjärjestelmäversioon erittäin nopeasti. Chitikan mukaan iOS 7:n osuus kaikkien iOS-laitteiden tuottamasta verkkoliikenteestä (Pohjois-Amerikassa) oli perjantaina jo 31,7 prosenttia.

Ei ihme, että Applen palvelimet ruuhkautuivat keskiviikkoiltana ja osa käyttäjistä sai virheilmoituksia yrittäessään päivittää laitettaan.

Chitikan mukaan iOS 6 -käyttöjärjestelmän päivitysaste oli kahden vuorokauden jälkeen 24,7 prosenttia. Kolmenkymmenen prosentin lukemiin päästiin kolmen vuorokauden jälkeen. IOS 7:n uusi käyttöliittymä ei näytä saaneen ihmisiä aristelemaan päivittämisen kanssa, vaan pikemminkin päinvastoin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Mauriland
Mauriland

2

onhan tossa toi alavalikko niin hyvä lisä että kaikkia kiinnostaa vaihtaa mutta se mobiilidatan eston puuttuminen ko. valikosta on iso miinus.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

4

Jaa eikun tarkotitkin sitä alasvetovalikkoa. En kyllä ymmärrä miksi sitä pitäisi saada koko ajan renkattua päälle/pois? Onhan kyse kuitenkin älypuhelimesta, jolla ollaan yhteydessä verkkoon koko ajan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
an_Tero (vahvistamaton)

6

" IOS 7:n uusi käyttöliittymä ei näytä saaneen ihmisiä aristelemaan päivittämisen kanssa, vaan pikemminkin päinvastoin."

Tuosta nähdään kuinka vanhanaikainen ios onkaan ollut. Ihmisillä on hirveä hinku ladata uusi, riippumatta onko se toimiva vai ei.

Osta_oikea_WP-puhelin jos uudistusta kaipaat...

Vastaa
Mauriland
Mauriland

7

@4 no ite kun tuolla mökillä tykkään viihtyä ja ei ole mitään kaupunkielämän mukavuuksia niin kyllä se puhelimen akku hyytyy **** nopeesti jos on mobiilidata päällä vaikka en sitä tarvii ja puhelin vain haluaa päivitellä. Eli akun kestoon todellakin vaikuttaa jos helposti voit mobiilidatan pakottaa pois päältä ja vasta kun oikeasti tarviit käyttää sitä niin laitat päälle.

@5 oma luuri onkin aito Nokia niin siinä toi on toiminut jo vuosia eli pidä sä vaan android rimpulasi.

Vastaa
Akmk
Akmk

8

Ei se niin kovin monen mutkan takana siellä asetuksissa ole se mobiilidatan esto, kaksi klikkausta ja kytkin on esillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja