Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android KitKatista julkaistu ensimmäiset kuvat

6
Manu Pitkänen

Android KitKatista julkaistu ensimmäiset kuvat
Verkkosivusto 9to5google on julkaissut valokuvia Nexus 4 -älypuhelimesta, johon on asennettu toistaiseksi julkistamaton Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmä.

Kuvissa näkyy viesti- ja puhelinsovellusten uudet kevyet ja pelkistetyt ilmeet. Julkaistujen kuvien perusteella Android 4.4:n status-palkki sopeutuu kameleontinomaisesti avoinna olevan sovelluksen käyttämään värimaailmaan. Puhelinsovelluksessa teemaväri on sininen, joten palkkikin on sininen. Viestisovelluksen ollessa auki palkki käyttää vihreää väriä. Kotinäytöllä palkki näyttäisi olevan musta. Juuri muuta kuvista ei saa irti, eli isompia paljastuksia pitää vielä odottaa.

Googlen odotetaan julkistavan Android 4.4:n lokakuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Pihliis
Pihliis

3

Hienoa että tuo yläpalkki tulee natiivina Androidiin, kyseinen ominaisuus ainakin ollut pelkästään ParanoidAndroidin omia tekeleitä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

4

Tämä pelkistämistrendi alkaa karata jo hanskasta imo. Tuo dialer on suoraan sanottuna helvetin ruma.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

5

Oho, valkoinen tausta. Mistäs nyt tuulee? Eikös se musta tausta ollutkaan paras kaikkiin juttuihin, suuressa osassa Androideja kun on vielä AMOLEDkin, jolle se olisi kuin nakutettu?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Käyttölittymän toimintaperiaate on suunnilleen yhtä kankea kuin ennenkin. Softapainikkeilla tuhlataan ruututilaa alareunassa. Fiksumpaa oli hyödyntää eleohjausta, jolloin jäisi enemmän ruututilaa ja käyttö helpottuisi. N9 on edelleen helppokäyttöisin älypuhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja