>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kilpailija menossa kaupaksi 4,7 miljardilla dollarilla

1
Manu Pitkänen

Nokian kilpailija menossa kaupaksi 4,7 miljardilla dollarilla
Syyskuulle saatiin aikaan vielä toinen matkapuhelinyhtiökauppa. Nokian matkapuhelintoimintojen myynnin lisäksi BlackBerryn (entinen RIM) myymisestä ollaan pääsemässä sopuun. BlackBerry ja Fairfax Financial Holdingsin johtama konsortio ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka perusteella selvitetään kanadalaisen matkapuhelinvalmistajan myymistä 4,7 miljardilla dollarilla. Syyskuun alussa Microsoft kertoi ostavansa Nokian matkapuhelimet 7,2 miljardilla dollarilla.

Fairfax Financial Holdings omistaa BlackBerrystä noin kymmenen prosentin osuuden.

BlackBerry arvioi viime viikolla tehneensä kesä-elokuussa lähes miljardin dollarin edestä liiketappiota. Yhtiö tiedotti samalla vähentävänsä henkilöstöään 40 prosentilla, eli 4500 työntekijällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

remix
remix

1

Mistäs Nokian hinnaksi on saatu 7,2 miljardia? En ole tuota kovin tarkkaan seurannut, mutta on jäänyt mieleen aiemmin uutisoitu 3,79 miljardia. (http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/09/03/salaliittoteoria_toteutui_nokian_kannykkaliiketoiminta_myydaan_microsoftille)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.