Osallistu syyskuun mobiilikuvakilpailuun

8
Jari Ketola

Osallistu syyskuun mobiilikuvakilpailuun
Puhelinvertailun keskustelualueilla on pyörinyt kesästä saakka kuukausittainen mobiilikuvakilpailu, johon käyttäjät ovat voineet osallistua vapaavalintaisella mobiililaitteella ottamallaan valokuvalla. Syyskuun kilpailu pyörähti käyntiin loppukuusta, mutta osallistumisaikaa jäljellä vielä kokonainen viikko.

Tämän kuun kilpailun voittajalle on tarjolla AfterDawn-aiheinen tuotepaketti. Kilpailuun pääset osallistumaan lähettämällä kuvasi keskustelualueiden mobiilikuvakilpailuketjuun. Kilpailun voittaja valitaan äänestyksellä, joka järjestetään samaisella keskustelualueella kuun päätyttyä.

Tarkemmat säännöt ja tiedot kilpailusta löydät tästä viestiketjusta.

Alla heinäkuun kilpailun satoa:
Linkki kilpailuun:
https://www.puhelinvertailu.com/keskustelu/threads/syyskuun-mobiilikuvakilpailu.221/


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -30%

Realme 11 (5G)
249 € Bigbox
388 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 353 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -28%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 206 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
ililililll (vahvistamaton)

1

Pitääkö olla Lumia 1020 että saa osallistua?

"Kilpailun voittaja valitaan äänestyksellä"

Jos Sikstuksen kappelin freskojen aiheet olisi valittu kansanäänestyksellä, olisi päädytty Buickiin.

Vastaa
Taeco
Taeco

2

@1 mikä tahansa tabletti tai matkapuhelin. Uutisessa oli linkki sääntöihin.

Tuohon ekaan kilpailuun osallistuin, mutta into lopahti, kun sain uuden puhelimen ja Windows Phonella ei pystynyt lähettämään tiedostoja suoraan puhelimesta (Symbinlla onnistui...)

Mitä ihmettä on Ad-aiheinen tuotepaketti...? Onko tämä joku kahvimuki Ad:n logolla?:D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

4

Meikäläinen kun ZTE:llä nappaa parit kuvat, niin varma voitto kategoriassa "abstrakti taide", kun kuvista ei Erkkikään saa selvää mitä ne alunperin esittää. :)

Vastaa
perhana
perhana

5

@2
Kuva WP:stä skydriveen, senjälkeen skydrive-sovelluksesta haluttu kuva pitkään painamalla aukeaa valikko jossa "jaa" ja sieltä alavalikko "kopioi linkki leikepöydälle"...?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

@1 Mielestäni on erittäin hyvä juttu, että se valitaan äänestämällä. Silloin pääsee itsekin vaikuttamaan ja saadaan jotain PV.comin lukijoilta, PV.comin lukijoille :)

@2,3 aD-kahvimuki olisi kyllä loistava juttu. Johan se innostaa minua ainakin napsimaan puolhuolimattomia kuvia :D

@4 No, kunhan ovat hienoja niin mikäs siinä. Eivät ihan kaikki pidä siitä Perussuomalaisten mainostamasta "esittävästä taiteesta" :P

Vastaa
Ketola
Ketola

7

@1 Kauneus on katsojan silmässä, joten tärkeämpää varmastikin on kuvan sisältö kuin tekninen laatu. Lukijaäänestys on selkein tapa toimia tässä tapauksessa. Toki valinta voitaisi tehdä vaikka Paul-mustekalan voimin, mutta kokeillaan nyt ensin äänestystä.

@2 Windows Phonesta liitetiedostojen lähettäminen on tosiaankin ongelmallista. Perhanan vinkki SkyDriven käytöstä lienee helpoin tapa kiertää ongelma. Tuollakaan tavalla kuvaa ei vaan saa suoraan foorumiin, vaan pelkästään linkin SkyDriveen.
Jos kahvimukeja vielä onnistun varastosta löytymään, saattaa paketista hyvinkin löytyä sellainen. =) Valtavaa tuotearsenaalia meiltä ei löydy, joten enemmän tai vähemmän perinteisellä tekstiilipuolella pysytään.

@4 Jos ZTE:llä tarkoitat ensimmäisen sukupolven Bladea, niin jo pelkästään se, että sitä sinnikkäästi käyttää ja kuvankin jaksaa ottaa nostaa varmasti osakkeitasi huomattavasti!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

8

@7 Ei kyllä tämä kolmonen on, vaikka ykköstäkin tuli aikoinaan hetken käytettyä. Oli eka Android puhelimeni ja piti olla väliaikaisratkaisu ennen E7:n hankkimista, mutta Androidiin tutustuttua ei Symbian enää tuntunutkaan hyvältä vaihtoehdolta ja E7 sijasta tuli Desire Z. Zeta sai traagisesti siipeensä kevättalvella ja nyt on taas väliaikasratkaisu alla, tosin tämä on ollut jo reilusti pidempään kuin edellinen ZTE. Ja kyllä se, että kun kuvaustilanne tulee esimerkiksi lenkillä ollessa eteen ja tajuaa, että puhelin on ainut keino ottaa kuva, pistää kyrsimään kun tuolla kameralla ei parhaalla auringon paisteellakaan saa kuin välttäviä fotoja, jotka ovat todella hailakoita. Videotahan sillä on turha edes ajatella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.