Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reuters: Samsung esittelee kaarevanäyttöisen puhelimen ensi kuussa

4
Manu Pitkänen

Reuters: Samsung esittelee kaarevanäyttöisen puhelimen ensi kuussa
Reutersin tietojen mukaan Samsung aikoo esitellä ensi kuussa kaarevalla näytöllä varustetun puhletin. Samsung on esitellyt taivuteltavia Youm-näyttöjään erilaisissa tilaisuuksissa, mutta kaupoista niitä käyttäviä puhelimia ei ole vielä saanut. Myyntiin tuleva kaarevanäyttöinen puhletti saattaa olla Galaxy Note 3 -variantti.

Ennen Reutersia korealainen Chosun kertoi Samsungin aikovan julkistaa kaarevalla näytöllä varustetun puhelimen ensi kuussa.

Samsung on jo esitellyt kaarevanäyttöisiä televisioita, joten on vain ajan kysymys koska samaa tekniikkaa aletaan nähdä puhelimissa. Samsung demosi aiemmin tänä vuonna prototyyppilaitetta (video alla, kohta 1:20), jossa näyttöpinta ei lopu puhelimen reunoihin, vaan näyttö kaareutuu kyljille saakka. Kyljissä olevaa näyttöpinta-alaa voidaan hyödyntää erilaisten ilmoitusten, kuten saapuneiden tekstiviestien, esittämiseen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

pähkinä
pähkinä

2

Lainaus:

Kyljissä olevaa näyttöpinta-alaa voidaan hyödyntää erilaisten ilmoitusten, kuten saapuneiden tekstiviestien, esittämiseen.


Eli joudut kääntämään puhelinta, jotta näet ilmoitukset kunnolla? Todella käytännöllistä...

Vastaa
perhana
perhana

3

@2
Ei sen tarvitse olla käytännöllistä, riittää kun siinä lukee Samsung, niin kyllä se myy yhtä suurella hypellä kuin esimerkiksi katseen tunnistus jota ei voi pitää päällä ettei akku tyhjene hetkessä.

Vastaa
pähkinä
pähkinä

4

Onhan se sinänsä kiva, että joku kokeilee uusia asioita. Toisaalta, ei näitä beta-testejä tarvitsisi maksavilla asiakkailla tehdä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja