Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Beats sai tarpeekseen HTC:sta?

3
Matti Vähäkainu

Beats sai tarpeekseen HTC:sta?
Musiikkilaitteita ja -tuotteita valmistava Beats Electronics on ostamassa HTC:ta pois yrityksestä. Dr. Dren ja musiikkimoguli Jimmy Iovinen perustama Beats maksaa HTC:n osuudesta 265 miljoonaa dollaria.

Nasdaq.comin mukaan Beats on tuomassa yhtiöön uutta sijoittajaa, jonka syvät taskut tuovat avaimet kasvuun. HTC ei kommentoinut miksi halusi myydä osuutensa yhtiöstä, mutta vakuutti että yhteistyötä jatketaan.
Todennäköisesti jonkinnäköisiä ryppyjä rakkaudessa on ollut. Toisin sanoen HTC:n Beats Audiolla varustettuja laitteita on myyty odotettua vähemmän ja rojaltit ovat olleet vaatimattomat.

HTC:ta 300 miljoonaa dollaria helpottaa varmasti, sillä yhtiön kolmannen neljänneksen näkymät eivät ole mairittelevia.

HTC osti puolet Beats Electronicsista vuonna 2011 300 miljoonalla dollarilla ja vuotta myöhemmin myi puolet omistuksestaan takaisin 150 miljoonalla. Nyt myytiin 24.84 prosenttia osakekannasta.

Kauppa on määrä saada viimeisteltyä vielä tämän vuoden aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

s730 (vahvistamaton)

1

Hiukan metsään johtava otsikko TAAS.Jos nyt jatkavat taas yhteistyötä niin mitenkä voidaan sanoa että sai tarpeeksi.Minusta voisi ilmaista näin ennemmin että HTC sai tarpeeksi voittoa ja myi osuutensa ,onhan tuo 115 miljoonaa rahaa.Nokia on muuten käyttänyt näitä samoja korvanappeja.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

2

En ole oikein hifi-alaa seurannut, mutta onko Beats hirveän suuri merkitys puhelinmaailmassa? Ei HTC-puhelimet hirveän ihmeellisiä kehuja ole äänentoistonsa osalta saaneet joten Beats tuntuu enemmän markkinoinnilta kuin miltään muulta. Voin tietysti olla väärässä, mutta se on ensimmäinen fiilis, mikä tästä päälimmäiseksi jäi mieleen.

Vastaa
JoniS
JoniS

3

@2

eipä tuo mitään ihmeellistä tuonut ääneen, ja ei ollut edes mikään valtti kun saman beats dsp managerin sai kaikkiin muihinkin luureihin jos halusi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja