Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kerro meille, miten Puhelinvertailua pitäisi uudistaa?

25
Petteri Pyyny

Kerro meille, miten Puhelinvertailua pitäisi uudistaa?
Olemme uudistamassa Puhelinvertailu.com:ia tulevana talvena perusteellisesti. Nyt haluaisimmekin kuulla teidän, rakkaiden lukijoidemme, mielipiteen siihen, miten sivustostamme saataisiin kehitettyä entistä parempi.

Tarkoituksemme on uudistaa sivuston visuaalinen ilme, parantaa sivuston navigointia (ja sen loogisuutta) sekä luoda sivustosta samalla täysin responsiivinen (eli sama versio sivustosta toimisi sekä puhelimella, tabletilla että tietokoneella - oikein). Samalla tulemme luonnollisesti myös yhtenäistämään Puhelinvertailun pääsivuston ja keskustelualueiden visuaalista ilmettä lähemmäs toisiaan.

Eli, toivoisimme palautetta esimerkiksi seuraaviin seikkoihin:
  • Miten sivustoa pitäisi uudistaa ulkonäön osalta?
  • Miten sivuston uutisosion tekniikkaa pitäisi uudistaa?
    • ja kyllä, toivomus "kommentointi vain rekisteröityneille käyttäjille" on jo tullut perille, sitä ei tarvitse toistaa :-)
  • Millaisia uutisaiheita toivoisit lisää Puhelinvertailuun?
  • Miten muuttaisit sivuston navigointia?
  • Puuttuuko sivuiltamme jokin ominaisuus, jota olisit kaivannut?
  • Onko meidän mitään järkeä suunnitella Puhelinvertailulle erillistä mobiilisovellusta, vai riittääkö pelkkä sivusto kaikkien tarpeisiin?

Kerro mielipiteesi, ideasi ja ajatuksesi uutiskommenteissa tai suoraan palautelomakkeemme kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (25)

JoniS
JoniS

1

Vois kyllä uutisoida enemmän noista softakehittäjien luomuksista, välillä sieltä tulee jotain oikeaa innovointia minkä sitten iso firma kopioi 2v päästä ja silloin siitä ominaisuudesta/softasta uutisoidaan ihan kuin se olisi sen firman tekele ja suurikin uutuus.

Esim. Androidille: Halo, xposed framework. iOS: cydia ja wp: rekisterin muokkaus.
Tuossa nyt muutama asia mitkä mahdollistanut vaikka mitä kyseisillä alustoilla.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

2

Tom`s Hardwaren ulkoasun tuominen tänne olisi aika hyvä muutos ja jos tämän uutiskommentiosion saisi siirrettyä Ad-suomen foorumilta puhelinvertailu.comin keskustelualueelle.

Komppaan Munkkia tuossa softa uutisoinnissa. Olisi mukava lukea jotain pika arvosteluja, tai katsauksia uusista/suosituista mobiilisovelluksista.

Mobiilisovellukselle en näe tarvetta. Nykyään kännyköiden näytöt rupeavat olemaan sen verran isoja, että sivuston normaalin työpöytäversion käyttö on ihan mielekästä ja jos rinnalla kulkee simppeli mobiilisivusto, niin ei erillistä mobiilisovellusta jää kaipaamaan.

Vastaa
hanki
hanki

3

Kyllä mobiilisovellus olisi tarpeen. Varsinkin jos siihen laitettas joku widgeti että näkisi uusimmat uutiset työpöydältä :)

Vastaa
ep_
ep_

4

Taas kun on mahdollisuus vaikuttaa niin jälleen kerran pyydän yhtä asiaa. Voisiko sen kirjautumisen mahdollistaa useilla laitteilla yhtä aikaa? :-) Itselläni jää moni kommentti yms. kirjoittamatta sen vuoksi, kun en yksinkertaisesti jaksa kirjautua sisään. Itse käytän kolmea laitetta Afterdawnissa: Tietokonetta, tablettia ja puhelinta. On todella turhauttavaa kirjautua vähän väliä sisään, kun käyttää eri laitteita.

Muistaakseni aiemmin tästä keskusteltaessa tuli ilmi, että tämä muiden istuntojen uloskirjaaminen tehtiin, koska monet jäivät kirjautuneeksi sisään esim. kirjaston koneella. Nykyään tästä toiminnosta on vain enemmän haittaa ja harmia kuin hyötyä. :-) Voisihan johonkin asetussivuun/sivun alalaitaan laittaa nappulan, jolla voi kirjata ulos muut istunnot tarvittaessa.

Eli voisiko yhtäaikaisen kirjautumisen useilta laitteilta mahdollistaa? En ole varmasti ainoa, joka on tuskastunut tähän "ominaisuuteen" ;-).

---

Tosiaan kuten sanottu, niin Puhelinvertailun ulkoasua ja rakennetta voisi kehittää Hardwaren suuntaan. Riittävästi, muttei liikaa whitespacea vaaleahkot värit (johdettu nykyisestä värimaailmasta), eikä missään nimessä liikaa onmouseover/hover ja onclick/active animaatioita ja efektejä vaan pieni hillitty muutos esimerkiksi napin värissä/väriliu'ussa tai varjossa. Navigointipalkin voisi kuitenkin suunnitella erilaiseksi kuin Hardwaressa, sillä Hardwaren puolella se ei mielestäni ole täysin onnistunut. Mutta Hardwaren uudistus on ollut hyvä, joten sillä linjalla on hyvä jatkaa täällä Puhelinvertailunkin puolella. :-)

Responsive design olisi hyvä juttu, sillä sivusto olisi optimaalinen jokaiselle näyttökoolle. Kaikki toiminnallisuus olisi kuitenkin toivottavasti saatavilla kaikissa versioissa. Ja tietenkin olisi hyvä olla mahdollisuus saada sivusto pakotetuksi esimerkiksi tabletilla halutessaan täysikokoiseksi. Responsive designissa voisi ottaa mallia YLE:n uutissivustosta, jossa on mielestäni onnistuttu järjestämään sivu järkevästi ja saamaan se toimimaan hyvin eri kokoisilla näytöillä. (Ja tiedetään, että YLE:n ei tarvitse miettiä mihin ne mainosbannerit laitetaan.)

Tästä päästään sujuvasti seuraavaan asiaan eli mainoksiin. Yksi turhauttavimmista asioista Puhelinvertailussa mobiililaitteella surffatessa ovat raskaat mainokset. Eli kevyempiä mainoksia mobiililaitteille.

Radikaalimpi muutos olisi se, että liittymävertailu ja puhelimien vertailu yms. siirrettäisiin Edukkaan puolelle. Puhelinvertailu siis jäisi uutisille, testeille ja Puhelinvertailun foorumiksi. Toki navigointipalkkiin voisi lisätä sitten linkin Edukkaan puolelle siirrettyihin palveluihin (Liittymien vertailu ja puhelimien haku & vertailu). Puhelimien ominaisuuksien sekä liittymien vertailu kuuluu mielestäni ehdottomasti Edukkaan puolelle. Edukkaan idea on nimenomaan toimia tuotteiden vertailupalveluna ja siellä käyttäjät voisivat arvioida tuotteita.

Mielestäni mobiilisovelluksessa ei hirveästi ole järkeä sillä Puhelinvertailua käytetään varmasti monilla eri alustoilla. Yhden alustan tukeminen tekee muiden alustan käyttäjät vain vihaiseksi ja monen alustan tukeminen on kannattamatonta. Paras on, kun käytätte kaikken energianne toimivan mobiilisivun luomiseen. Mahdollisesti voisitte luoda Androidille tyylikkään widgetin ja WP:lle tiilen, jotka nostaisivat uutisia esiin, mutta ei siis mitään monimutkaista sovellusta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
reteric (vahvistamaton)

6

Ostatte mobiiliblogin ja mobiili.fi saitit. Samat uutiset kiertää joka saitilla, useimmiten vielä samalla tavalla kirjoitettuna/esitettynä. Samaan konkurssiin hankitte matkapuhelinfoorumin ja homma alkaa olla sitten hanskassa aika hyvin.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

7

Suoraviivaistatte ulkonäköä dawn.fi tyyliin. Uutisten teksti jakautuu tällöin hyvin näytölle, välttäen turhaa scrollailua jota normaalisivulla joutuu tekemään paljon.
Tilankäyttöä olisi myös syytä harkita ja miettiä mikä on sivun päätavoite. Oikeastaan dawn.fi ulkonäkö on niin hyvä ettei tälle normisivulle ole omalta osaltani muuta käyttöä kuin kommenttien kirjoitus.

Vastaa
dRD
dRD

9

Lainaus:

Tom`s Hardwaren ulkoasun tuominen tänne olisi aika hyvä muutos

Ulkoasu tulee olemaan moderni, vielä enemmän kuin Tom's Hardware. Värimaailma seurailee hieman nykyistä PV:tä.

Lainaus:

jos tämän uutiskommentiosion saisi siirrettyä Ad-suomen foorumilta puhelinvertailu.comin keskustelualueelle

Uutiskommentointi tulee katoamaan forumeilta kokonaan ja olemaan mahdollista vain ja ainoastaan uutisosion kautta. Tämä siksi, että AfterDawniinkin otetaan talven aikana käyttöön xenForo -- nykyinen forasofta on mahdollistanut "erikoiskikkailut" helpommin, johtuen siitä että se on ihan ikiomaa tuotantoa. xenForoon emme ala uutiskommentointia pulttaamaan mukaan.

Lainaus:

Komppaan Munkkia tuossa softa uutisoinnissa. Olisi mukava lukea jotain pika arvosteluja, tai katsauksia uusista/suosituista mobiilisovelluksista.

Pistetään korvan taakse, appseista pitäisi tosiaan uutisoida selkeästi enemmän.

Lainaus:

jos rinnalla kulkee simppeli mobiilisivusto, niin ei erillistä mobiilisovellusta jää kaipaamaan

Mobiilisivut tulevat katoamaan ja tilalle tulee responsiivinen sivusto. Kokeile huviksesi ihan hardware.fi:tä mobiilissa, niin hiffaat mistä on kyse -- se ei ohjaa mobiilisivulle, vaan sovittaa täysversion mobiiliin sopivaksi.

Lainaus:

Kyllä mobiilisovellus olisi tarpeen. Varsinkin jos siihen laitettas joku widgeti että näkisi uusimmatuutiset työpöydältä :)

Tätä widget/tiili -tarvetta olen itsekin miettinyt pääpointtina koko mobiilisovelluksen takana..

Lainaus:

Voisiko sen kirjautumisen mahdollistaa useilla laitteilla yhtä aikaa?

Joo, mutta samaan aikaan cross-site sisäänkirjautuminen tulee huononemaan pikkuhiljaa, valitettavasti :-( Eli ainakin näillä näkymin talven projektien jälkeen PV:n ja aD:n keskustelualueille pitää kirjautua erikseen ja muualle riittää yksi kirjautuminen. Mutta samalla tosiaan löysytetään tuota "vain yhdellä laitteella sisällä" sääntöä.

Lainaus:

Tosiaan kuten sanottu, niin Puhelinvertailun ulkoasua ja rakennetta voisi kehittää Hardwaren suuntaan. Riittävästi,

Voisin veikata, että et tule ulkoasuun ainakaan pettymään..

Lainaus:

kevyempiä mainoksia mobiililaitteille

Tom's Hardwaren responsiivisessa versiossahan ladataan vain 300x250 mobiililaitteille.

Lainaus:

Radikaalimpi muutos olisi se, että liittymävertailu ja puhelimien vertailu yms. siirrettäisiin Edukkaan puolelle.

Tätä on harkittu vahvasti, kun Edukkaan uusiminenkin on viimeistään kevättalven to-do -listalla.

Lainaus:

Ostatte mobiiliblogin ja mobiili.fi saitit. Samat uutiset kiertää joka saitilla, useimmiten vielä samalla tavalla kirjoitettuna/esitettynä. Samaan konkurssiin hankitte matkapuhelinfoorumin ja homma alkaa olla sitten hanskassa aika hyvin.

Jos nyt kokeillaan rakentaa tästä nyt vain niin hyvä, että nuo kolme mainitsemaasi saittia kuolevat turhina pois parissa vuodessa?-)

Lainaus:

Suoraviivaistatte ulkonäköä dawn.fi tyyliin.

Eli tarkoitat siis tällaista: http://m.puhelinvertailu.com/ ?

Lainaus:

Kommenttien kirjoitusmahdollisuus olisi hyvä mobiilisivustolla

Erillistä "mobiilsivustoa" ei tule enää olemaan olemassa uudistusten jälkeen, tilalle tulee responsiivinen sivu, joka mukautuu käytettävissä olevaan selaimeen -- kaikki toiminnallisuus pysyy silti mukana/käytössä, myös kommentointi.

Vastaa
PJL78
PJL78

10

Responsiivinen ulkoasu, ei erillistä mobiilisivustoa.

HTML5+CSS3 niiltä osin, kuin selaimet niitä hyödyntää olennaisissa osissa, mutta vanhemmille selaimille yhteensopivuus.

Fullwidth layout, eli ei tyhjiä kohtia sivuille.

Yhdestä jutusta mä haluasin eroon afterdawnistakin, se javascript kikkare, missä on "Uutta Uutiset Ohjelmat Arviot Vastaukset"
Mä haluan lukea uutiset ja aina kun palaan etusivulle takas, niin mun pitää uudestaan painaa sitä.

Vastaa
Niemi_
Niemi_

13

Erilliset RSS feedit kulloisellekin sivulle. Puhelinvertailulle oma, Afterdawnille oma, Hardware.fi:lle oma.

iOS appsi on turhake, samoin Android appsi. Sen sijaan hyvä mobiilisivusto on tärkeä. Esim. m.iltalehti.fi on hienosti suunniteltu käyttäen responsiivista designia...

dawn.fi:ssä iPhonella käydessäni huomaan että sivusto peittyy järkyttävän suuresta mainoksesta, joka vie 90% ruutupinta-alasta. Eikö mainos voisi olla puolet pienempi?

Vastaa
dRD
dRD

14

Lainaus:

Erilliset RSS feedit kulloisellekin sivulle. Puhelinvertailulle oma, Afterdawnille oma, Hardware.fi:lle oma.

Tehdään. Samalla todnäk tuodaan JSON-feeditkin.

Lainaus:

Esim. m.iltalehti.fi on hienosti suunniteltu käyttäen responsiivista designia...

Vähän fail, kun pääsivusto ja mobiilisivusto on edelleen erilliset -- enemmän järkeä näkisin siinä, että pääsivusto olisi kunnolla responsiivinen, jolloin koko erillistä mobiilisivustoa ei tarvitsisi lainkaan.

Lainaus:

dawn.fi:ssä iPhonella käydessäni huomaan että sivusto peittyy järkyttävän suuresta mainoksesta, joka vie 90% ruutupinta-alasta. Eikö mainos voisi olla puolet pienempi?

Mainos on 300x250 ja se on valitettavasti se koko, johon mainontaa tällä hetkellä löytyy, joten sitä myös ajetaan. Pyrimme miettimään tulevaisuudessa mahdollisuuksia tuoda custom-mainontaa mobiiliinkin, jolloin saataisiin näyttäviä, "natiiveja" mainoksia sinnekin puolelle.

Vastaa
Niemi_
Niemi_

15

Minusta m.iltalehti.fi on hieno, kun iPhonen kääntää portrait, sivusto näyttää eri hienolta ja tuo lisää funktiota. Sivusto on suunniteltu simppeliksi ja se ei sisällä yhtään mainoksia.

m.iltalehti.fi taitaa olla suunniteltu up to ~750 pikselin leveyteen, joka on iPadin näytön leveys. Uusi Suomi on up to ~1000, mutta heidän layout on paljon huonompi mobiileille ja epä-simppeli. Samoin Hardware.fi.

Oisko mahdollista päästä "betatestaamaan" Afterdawnin uutta ulkoasua? :)

Mitä itse lähtisin suunnittelemaan olisi semmoinen saitti, jossa ois ~1024 pikseliä leveänä vasen sidebar, sisältö ja oikea sidebar. iPhone (ja muut luuritkin) näyttäisi portraitissa pelkästään sisältö kentän. Landscapessa tulisi näkyviin vasen sidebar. iPad (ja muut tabletit) näyttäisi portraitissa (768 leveä) vasemman sidebarin ja sisältö kentän. Ladscapessa (1024 leveä) tulisi näkyviin myös oikea sidebar...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jonne2 (vahvistamaton)

17

Meanwhile, voi trollailla vapaasta. Fanboyt hajoilee :D khähäähäää

Vastaa
dRD
dRD

18

Lainaus:

Niin ja se piti sanoa, että hyödyntäkää koko näyttöpinta-ala.

Valitettavasti ei. 1900px leveään näyttöön on mahdotonta saada luettavassa muodossa olevaa tekstisisältöä. Ainoa mitä tuossa voisi käyttää, olisi jotain vierekkäisiä sivupalkkeja tms ja silloinkin jossain kohti tulee raja vastaan.

Nyt kun 2560px leveät näytötkin alkavat tunkemaan kuluttajaystävällisempiin segmentteihin, täysleveäksi venyvä sivu ei vain yksinkertaisesti toimisi.

Ja ei, ihmiset eivät muuta selaimensa kokoa kapeammaksi - koskaan - vaan käyttävät sitä täysruudulle venytettynä (tästä oli joku tutkimuskin, prosentti oli >90%).

Vastaa
ep_
ep_

20

@18
Olisi taas pitänyt muotoilla asia paremmin :-). Kohtuuden rajoissa ja järki mukana tietenkin siis tuo sivun leventäminen. 1900px näyttäisi tietysti tyhmälle tavalla kuin tavalla toteutettuna.

Tähän väliin tilastoja suomalaisten koneiden näyttöresoluutioista:
http://gs.statcounter.com/#resolution-F...1209-201309-bar

Tiivistettynä karkeasti näin:
- Yli 50% suomalaisista näytön leveys on ainakin 1366px
- Yli 35% suomalaisista näytön leveys on ainakin 1400px
- Yli 30% suomalaisista näytön leveys on ainakin 1600px

Kun lisätään tähän vielä se fakta, että Puhelinvertailun lukijakunnan käyttämät laitteet mahdollisesti ovat keskimääräistä paremmat, voi olettaa, että näytön resoluutiojakauma olisi painottunut hieman enemmän tuonne tarkempaan päähän. Ja kuten mainitsitkin (dRD), niin valtaosa tietokoneen käyttäjistä venyttää ikkunan koko näytölle. Johtopäätös: reunoille jää paljon tyhjää tilaa, jonka voisi hyödyntää. ;-)

Sivun nykyinen leveys taitaa olla n. 1000px. Sitä olisi varaa leventää noin 300px tai 400px. Teksti pysyy helposti luettavana n. 15cm (eli n. 600px) levyisenä, eli sellaisena kuin se nytkin on. Jos tuon oikean palkin pitää kooltaan suunnilleen ennallaan (n. 400px), jää jäljelle vielä n. 300px-400px tyhjää tilaa vaikkapa yhdelle lisäpalkille. Kapeammalla näytöllä noiden kahden palkin sisältö voitaisiin esittää yhdessä palkissa.

Uudistetun Hardwaren puolella hyvin monella sivulla sivupalkki on varsinaista sisältöä huomattavasti pidempi, jolloin sivun sisältöpalstasta suuri osa on vain valkoista. Esim:
- http://www.hardware.fi/uutiset/artikkel...gzo-tekniikkaan
- http://www.hardware.fi/uutiset/index.cfm/sivu/1/
Nuo sivupalkin alimmat jutut jäävät siis välillä kokonaan piiloon katseilta. Jos osa tuosta palkista lohkaistaisiinkin irti ja siirrettäisiin uuteen palkkiin, tulisi käyttäjälle paljon enemmän sisältöä näkyviin.

Tämmöisiä mietteitä... Toivottavasti selitin ajatukseni ymmärrettävästi.

Vastaa
Niemi_
Niemi_

21

@20
Nykyään tablettien myynnin kasvun seurauksena näytöt ovat pienempiä ja tarvitaan juurikin hyviä layoutteja pienemmille ruuduille kuin se perus 1920x1080 PC-ruutu.

Vastaa
dRD
dRD

22

Ainoa mitä voisin harkita "turhan" leveystilan suhteen, olisi joku Quartzin tyylinen navigaatio tms. Mutta tuohon ei nyt ainakaan näillä näkymin olla PV:ssä menossa, vaan navigaation suhteen ollaan suhteellisen konservatiivisia.

Osin tuohon vaikuttaa myöskin mainostarjonta -- paraatimainoksen leveyteen sovitettu saitti vaan on nätimpi. Juurikin katselin tänään, että Tuulilasin sivustolla paraatimainos näyttää vähän höntiltä, kun sivu on leveämpi kuin iso mainos.

Mutta no worries, se mitä olen tulevaa leiskaa / sen draftia nähnyt, uskallan jokseenkin varmuudella sanoa, että eiköhän siihen tulla olemaan ihan tyytyväisiä :-)

Vastaa
Niemi_
Niemi_

24

eli 0-500px asti layout siten, että näkyy vain content. 500-800px nii näkyy vasen palkki. 800-1000px niin näkyy edellisten lisäksi myös oikea palkki.

Vastaa
ep_
ep_

25

@21
Tottakai tarvitaan nimenomaan tabletille suunniteltua layouttia ja kipeästi tarvitaankin. ;-) Tuo mainitsemani juttu ei kuitenkaan olisi vaikuttanut mitenkään siihen tablettinäkymään, sillä erillinen lisäpalkki olisi näkynyt vain suuremmilla näytöillä (=tietokoneilla). Pitää myös pitää mielessä, että sivustoa käytetään tablettien lukumäärän kasvusta huolimatta yhä tavallisilla tietokoneilla. Ei ne tavalliset koneet ole vielä mihinkään lähdössä ihan hetkeen.


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Ainoa mitä voisin harkita "turhan" leveystilan suhteen, olisi joku Quartzin tyylinen navigaatio tms.


Vähän jotain tuon Quartzin tyylistä eniten ajattelinkin. Eikä tuo tila nyt ihan turhaa varmasti ole. Nytkin päänsärkyä aiheuttavan räikeän keltaiseksi värjätty "turha" tila taitaa tuottaa ihan mukavan kasan rahaa. :-) Tokihan koko näytön leveyden hyödyntäminen veisi tuota mainostilaa ja on aivan ymmärrettävää, että mainosrahoitteisen sivuston täytyy toimia osittain mainostajien ehdoilla.
(Mutta koska PV:n kaksi isoa mainosta yrittävät kyykyttää tablettia sekä kuluttavat rutosti tietokoneen hiiren rullaa ja keltainen tapetti aiheuttaa pääkipua -> AdBlock päälle tietokoneessa & tabletissa, :-( Sorry... Rajansa kaikella.)

Itseäni ei ainakaan häiritse pahasti tuo leveysero mainoksen ja sivun välillä. Ei tuo Tuulilasin sivu näytä lainkaan pahalta vaikka mainoksen ja sivun leveyden välillä onkin ero. Sitä paitsi muistelen nähneeni vastaavaa myös eräällä toisella sivustolla, joskin hieman eri kokoisella mainoksella:
http://goo.gl/Bz1Ynw ;-)
(vrt. Tuulilasi: http://goo.gl/oAozsr )

Ja Hardwaresta puheenollen: Tämä on vähän off-topicia, mutta tuodaan tämä nyt tässä esiin. Hardwaren puolella on pikkuongelma tuossa yläpalkissa Androiditabletilla (Asus TF300TG, 1280x800):
Chrome: http://goo.gl/oIUg8b
Vakioselain: http://goo.gl/qZdwtt
Kuten kuvista näkyy, kelluu hakupalkki keskustelualueiden nappulan päällä estäen sen painamisen.


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Mutta no worries, se mitä olen tulevaa leiskaa / sen draftia nähnyt, uskallan jokseenkin varmuudella sanoa, että eiköhän siihen tulla olemaan ihan tyytyväisiä :-)


Jos samalla linjalla jatkatte kuin tähänkin asti, niin eiköhän sieltä hyvä uusi sivusto putkahda. :-) Onkos uuden sivuston valmistumiselle/käyttöönotolle jo jotain aikataulua?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja