Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tuo mainokset Gmailin Android-sovellukseen

4
Manu Pitkänen

Google tuo mainokset Gmailin Android-sovellukseen
Android Police -verkkosivusto on löytänyt viitteitä, joiden perusteella Googlen suunnitelmissa on alkaa esittää mainoksia Gmailin Android-sovelluksessa. Tähän asti Google ei ole näyttänyt mainoksia Gmailin mobiilisovelluksessa, vaikka web-versiossa ne ovatkin arkipäivää.

Google tienaa rahansa verkkopalveluissa esitettävien mainosten avulla. Mobiililaitteiden suosion räjähdysmäisen kasvun ja tietokonemyynnin laskun seurauksena ihmisten käyttötottumukset ovat muuttuneet oleellisesti. Google ei voi sulkea silmiään muuttuvalta markkinaympäristöltä, vaan sen pitää löytää keinot miten se saa mobiilipalvelunsa tuottamaan nykyistä paremmin.

Guardian kirjoitti viime vuoden keväänä, että jokainen käytössä ollut tietokone toi vuonna 2011 Googlen kirstuun 30 dollaria. Samaan aikaan jokainen myyty Android-älypuhelin tuotti Googlelle vuositasolla vain 10 dollaria. Tietokone oli Googlelle kolme kertaa parempi rahasampo kuin Android-puhelin.


Oli vain ajan kysymys milloin Google alkaa esittää mainoksia Gmailin Android-sovelluksessa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

leipuri777
leipuri777

1

No ei haittaa, en ole käyttänyt Gmail sovellusta enää vuoteen. Esim. Samsungin mukana tulee Samsungin oma sähköpostiohjelma mikä pelaa paljon paremmin kuin Gmail sovellus, lisäksi maailmassa on paljon luotettavampiakin sähköpostin tarjoajia, jopa ilmaisia!

Vastaa
PatrikSelin
PatrikSelin

2

leipuri777: "luotettavampiakin sähköpostin tarjoajia, jopa ilmaisia!"

Kuka tekee hyväntekeväisyyttä? Olen tarkistanut kahdesti ja Googlen ja vastaavien firmojen toiminto on ainakin maksanut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja