Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ChatOnilla on 100 miljoonaa käyttäjää

3
Manu Pitkänen

Samsungin ChatOnilla on 100 miljoonaa käyttäjää
Samsungin kaksi vuotta sitten lanseerama ChatOn-palvelu on saavuttanut 100 miljoonan käyttäjän rajapyykin. Puolet käyttäjistä on tullut pikaviestipalvelun pariin tämän vuoden toukokuun jälkeen.

Korealaisyhtiö puhuu rekisteröityneiden käyttäjien määrästä, eikä niinkään ChatOnin aktiivikäyttäjien määrästä. Pikaviestipalvelu löytyy valmiiksi asennettuna monesta Galaxy-sarjan puhelimesta, mikä selittää sen käyttäjämäärän nopean kasvun. ChatOn toimii iOS:llä, Androidilla, Badalla, Windows Phonella ja verkossa.

Viime keväänä ChatOn ja kanadalainen pikaviestipalvelu Kik olivat lähellä toisiaan rekisteröityneiden käyttäjien määrällä mitattuna. Kik ylitti 50 miljoonan käyttäjän rajan huhtikuussa ja ChatOn toukokuussa. Kik päivitti tilastonsa elokuussa, jolloin käyttäjien määräksi kerrottiin 80 miljoonaa. WhatsAppilla kerrotaan olevan yli 300 miljoonaa aktiivikäyttäjää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

tataka
tataka

1

itseäni ärsyttää se että jos tahtoo kaikkien kavereiden kanssa olla yhteyksissä pitää olla useampi sovellus. sähköposti tosin kaikilla on tosin, mutta itselläni muutamalla kaverilla on kik ja hangouts, skype lähinnä verkkopelaamiseen ja suurimmalla osalla whatsapp tai facebook messenger, tosin osalla ovat laittaneet että ei ilmoita facebook uusista viesteistä.

ja sitten tulee heml tietty uutena jossain vaiheessa. aika moni ei ole kauhean innoissaan vaihtamassa sovellustaan, itse yritän miellyttää kaikkia ja käyttää sitten useampaa sovellusta, kun sähköposti on pienissä kirjoituksissa kömpelö

Vastaa
leipuri777
leipuri777

2

Tota ei voi millään poistaa!! Vitsi et ärsyttää kun pakkosyötetään kaiken maailman turhakkeita... tuskin olen ainoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja