Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon kehittää viidellä kameralla varustettua älypuhelinta

2
Manu Pitkänen

Amazon kehittää viidellä kameralla varustettua älypuhelinta
TechCrunchin tietojen mukaan Amazon kehittää parhaillaan kahta älypuhelinta, jotka on määrä julkaista ensi vuonna. Toinen puhelimista sijoittuu hintahaitarin yläpäähän ja toinen alapäähän.

Kalliimman Amazon-puhelimen ominaisuuslistaan kuuluu hulppeat viisi kameraa. Yksi sijoitetaan puhelimen taakse (normaali kamera) ja neljä muuta löytyvät puhelimen etupuolelta jokaisesta kulmasta. Järjestelyn tarkoituksena on luoda 3D-käyttöliittymä, joka reagoi käyttäjän silmien ja pään liikkeeseen. Itse näyttö ei ole kolmiulotteinen, mutta käyttöliittymällä yritetään luoda kolmiulotteinen vaikutelma. Puhelin tunnistaa käyttäjänsä kasvot, joten vierellä olevat henkilöt eivät häiritse käyttökokemusta.

Amazon harkitsee myös älykkään esineentunnistusjärjestelmän sisällyttämistä puhelimeen. Käytännössä se toimisi niin, että käyttäjä ottaa puhelimen kuvan jostakin esineestä, minkä jälkeen hän voisi etsiä vastaavia tuotteita Amazonin verkkokaupasta.Edullisemmasta puhelinmallista ei ole vielä saatavilla tarkempia tietoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.