Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Syyskuun mobiilikuvakilpailu edennyt äänestysvaiheeseen

4
Manu Pitkänen

Syyskuun mobiilikuvakilpailu edennyt äänestysvaiheeseen
Puhelinvertailu.comin keskustelufoorumeilla oli syyskuun ajan mahdollista ottaa osaa mobiilikuvakilpailuun. Osaanottajien määrä nousi 24 kappaleeseen ja nyt on aika antaa ääni parhaimmalle otokselle.

Äänestysaikaa on lokakuun loppuun saakka ja äänestys tapahtuu Puhelinvertailun foorumin kautta. Samasta viestiketjusta löytyy kilpailuun osallistuneet kuvat. Eniten ääniä saanneen kuvan ottajalle on luvassa AfterDawn-aiheinen tuotepalkinto.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Äänestetty. Tällä kertaa osanottajia oli poikkeuksellisen paljon, mutta kyllä sieltä löytyi silti se oma suosikki.

Vastaa
perhana
perhana

2

Jos kilpailun tarkoituksena on todellakin pelkästään omasta mielestään parhaan valokuvan äänestäminen eikä parhaan laitteen äänestys, olisi ehkä parempi jos kuvissa ei olisi tietoa siitä millä kännykällä ne on otettu...
Hieman epäilen että monien äänestyspäätökseen vaikuttaa tieto siitä onko kuva satuttu ottamaan juuri sillä omalla suosikkikännykällä, vaiko mahdollisesti inhokki-laitteella.

Vastaa
delic
delic

3

@2 päätin kommenttisi jälkeen tsekata kilpailun ja mitkä kuvat on kärjessä. Kyllä siellä tällä hetkellä on ainakin täysin ansaitusti ykkösenä se oikeasti paras kuva.

Mutta olet siinä kyllä ihan oikeassa, että ei noilla luurin tiedoilla mitään tuossa kisassa tee, muutakun tietty hyvänä referenssinä potentiaalisille ostajille, että millaista jälkeä mistäkin luurista ulos saa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@2,3 Itse pyysin ketjussa, että ihmiset juuri laittaisit noita tietoja kuvien kumppaniksi. Laite, missä kuvattiin, mikä kohde jne. En usko että nuo kauheasti äänestämiseen vaikuttavat, omaani eivät ainakaan. Mutta mielestäni ne toivat mielenkiintoista lisätietoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja