Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Microsoft pyytänyt Samsungia asentamaan Android-puhelimiin Windows Phonen

6
Manu Pitkänen

Huhu: Microsoft pyytänyt Samsungia asentamaan Android-puhelimiin Windows Phonen
Venäläisbloggaaja Eldar Murtazin on laittanut jälleen uuden huhun liikkeelle. Hänen mukaan Microsoft on kysynyt Samsungilta ja Huaweilta olisivatko ne halukkaita julkaisemaan sekä Windowsilla että Androidilla varustettuja puhelimia ja tabletteja. Bloomberg kertoi taannoin, että ohjelmistojätti oli kysynyt vastaavaa HTC:ltä.

Microsoftin kerrotaan tarjonneen laitevalmistajille Windows Phonea jopa ilmaiseksi mikäli ne tarttuvat tarjoukseen. Yhtiön kerrotaan olevan valmis maksamaan dual boot -järjestelystä aiheutuneet lisäkustannukset valmistajille. Houkutteleviin ehtoihin on tarttunut ainakin Samsung, joka kehittää Windows RT:llä ja Androidilla varustettua tablettia.Kahden käyttöjärjestelmän laitteilla Microsoft toivoo kuluttajien tutustuvan sen tarjoamiin järjestelmiin, minkä jälkeen kynnys ostaa puhtaasti Windows-pohjainen puhelin madaltuu olennaisesti. Uuteen ja tuntemattomaan siirtyminen on aina hankalaa, kun vaihtoehtona on tuttu ja turvallinen järjestelmä.

Kymmenen vuotta sitten oli hyvin vaikea nähdä tilannetta, jossa Microsoft joutuisi tukeutumaan Linux-pohjaisten laitteiden myyntiin oman alustan markkinaosuuden kasvattamiseksi. Nyt ohjelmistoyhtiö näyttää olevan sellaisessa tilanteessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
dude @ (vahvistamaton)

1

Hohoijaa!!.
Mitä tällainenkin auttaa WP8 älypuhelimien myyntiin?.
Ei mitenkään!!.
Mutta hei,onhan Microsoftilla pian Nokia!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

1@
>Mitä tällainenkin auttaa WP8 älypuhelimien myyntiin?

Ajatus että tekemisen lisäksi Samsung niitä kanavassaa myisi. Kynnys myydä laskisi, jos hintaero pysyy kohtuullisena ja vapaa muisti riittävänä, niin ostokynnys samoin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

3

Microsft yrittää erpätoivoisesti tyrkyttää WP saaastaansa muille, mutta kukaan ei ole siitä kiinnostunut. Vielä vuosi-pari niin eiköhän koko alusta haudata.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

4

@1
Ei, ei, ei. Microsoft ei ole ostamassa Nokiaa. Piste.

Ja varmastikin tässä on tärkeimpänä tablet myynti. WP:n myynti on jo kohtalaista muutenkin, alkaa pärjäämään omillaan eli olemaan nolla tuloksessa rahallisesti. Tableteissa MS:llä on vielä iso työ edessä. Sitä auttaisi pirusti, jos WP:n ohjelmat saataisiin Win RT:lle.

Itse joka tapauksessa odotan mielenkiinnolla tulevia RT8.1 tablettaja ja aion käydä niihin tutustumassa. Tablettia ei vielä meidän taloudesta löydy. Windows tabletti voisi olla se ensimmäinen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dude @ (vahvistamaton)

5

@4.
Kyllä,kyllä ja kyllä!. Ja piste.
Nokia on myymässä älypuhelinvalmistuksen tuotannon -2014 alussa Microsoftille, ilmeisesti jo tammikuun aikana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.