Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Googlen laitemyynti laajenee Suomeen tänä vuonna

8
Manu Pitkänen

Huhu: Googlen laitemyynti laajenee Suomeen tänä vuonna
Googlen Play -kaupan laitemyynti laajenee Suomeen vielä tämän vuoden aikana, kertoo Android Police -verkkosivuston perustaja Artem Russakovskii Google+-tilinsä kautta. Samalla kauppa laajenee Norjaan ja mahdollisesti muihinkin maihin.

Laitemyynnin piti laajentua Italiaan samaan aikaan Suomen ja Norjan kanssa, mutta Russakovskiin mukaan asian etenivät Italian suhteen niin rivakasti että laitteita voitiin alkaa myydä maassa jo syyskuussa. Google avasi Play-kauppansa musiikkiosaston Suomessa tämän kuun alussa.

Playstä voi ostaa esimerkiksi Googlen Nexus-puhelimia sekä -tabletteja, Google Edition -älypuhelimia ja Chromebook-kannettavia. Myynnissä olevien laitteiden kirjo vaihtelee maittain. Play-kaupan laiteosasto on avattu tähän mennessä 11 maassa: Australia, Espanja, Etelä-Korea, Intia, Iso-Britannia, Italia, Japani, Kanada, Ranska, Saksa ja Yhdysvallat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.