Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli suojakuoren One maxille, mukana taipuisa akku

2
Matti Vähäkainu

HTC esitteli suojakuoren One maxille, mukana taipuisa akku
HTC julkisti tänään One max -puhletin, joka tulee kilpailemaan muun muassa Galaxy Note 3:n ja Sony Xperia Z Ultran kanssa markkinoiden parhaan puhletin tittelistä. HTC on esitellyt samalla myös uutta lisälaitetta, joka paitsi suojaa näyttöä myös kasvattaa akkukapasiteettia.

MoDaCo-sivusto kutsuu akun sisältävää suojakuorta nimellä Power Flip Case. Näytön suojaamisen lisäksi suojakuoren avulla puhelin on mahdollista asettaa pöydälle sopivaan katselukulmaan. Akku kiinnittyy puhelimeen muistakin akku- ja latauskuorista tutuilla jousiliittimillä.Suojakuori lisää kapasiteettia 1200 milliampeerituntia, joka kasvattaa laitteiden yhteisen kapasiteetin mukavaan 4500 milliampeerituntiin asti. Taipuisa akku on sijoitettu erikoisesti suojakuoren etuosaan joka suojaa näyttö. Se ei siis kasvata takaa paksuutta ja on etuläppäkin on erittäin ohut. Erikoinen rakenne kenties suojakuoren ohuuden taustalla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Mauriland
Mauriland

1

Perinteistä tekniikkaa nykyään. ite laite pitää olla pieni kuin mikä mutta jotta se kestäisi käytössä niin sitten pitää möhköfantin kokoinen suojakuori tehdä ympärille. Ennen oli kestäviä ja isohkoja puhelimia. Ei tarvinnut erillistä suojaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

2

Jumalauta kun kerkesin jo säikähtää, kun nopeasti vain vilkaisin kuvaa, että onko joku esitellyt täysqwerty-luurin. Mutta eihän nyt sentään, sehän olisi liian old school.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja