Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonet tulossa maailman suurimman operaattorin valikoimiin

1
Manu Pitkänen

iPhonet tulossa maailman suurimman operaattorin valikoimiin
Applen iPhone-puhelimien ilmestyminen maailman suurimman teleoperaattorin valikoimiin näyttää nyt todennäköisemmältä kuin koskaan aiemmin. Kiinalainen televiranomainen on nimittäin näyttänyt vihreää valoa iPhone 5s:n ja 5c:n TD-LTE-versioille.

Televiranomaisen hyväksynnän ansiosta Apple saa myydä uusien puhelimien TD-LTE-variantteja Kiinassa. Maan kolmesta suurimmasta operaattorista vain China Mobile on rakentanut TD-LTE-tekniikkaan perustuvaa 4G-verkkoa. China Unicom ja China Telecom ovat päättäneet tukeutua FDD-LTE-tekniikan varaan. Uudet iPhonet ovat jo kahden viimeksi mainitun operaattorin valikoimissa.
China Mobilella on yhteensä 740 miljoonaa asiakasta, minkä ansiosta se on maailman suurin teleoperaattori. Sen valikoimista ei ole kuitenkaan löytynyt Applen iPhonea, mikä on yksi syy sille miksi operaattorilla on suhteellisen vähän 3G-asiakkaita. China Mobile on avaamassa 4G-verkkonsa kaupalliseen käyttöön lähiaikoina. Operaattorin uskotaan houkuttelevan kuluttajia 4G-liittymien pariin iPhone-puhelimien avulla.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook on vieraillut tänä vuonna kahdesti Kiinassa tapaamassa paikallisten operaattoreiden johtajia.

Japanilainen NTT docomo otti iPhonet ensimmäistä kertaa valikoimiinsa tänä syksynä.

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Erittäin hyvä ja odotettu uutinen Applelle, jolle Kiina on ollut yksi päämarkkinoista viimeisten parin vuoden aikana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja